forskolejobb.se

Hitta Er nästa medarbetare på Sveriges största nätverk av branschspecifika karriärsajter.

Under 2018 genererade våra branschspecifika karriärsajter över 77 000 st ansökningar till våra kunder.

Lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig och berättar mer!

Gör som 22 500 andra arbetsgivare - Jobba med NetJobs

Stora Hammars Skola

Stora Hammars Skola

Stora Hammars skola växer så det knakar och vid rekrytering har jag som rektor goda erfarenheter av att arbeta med NetJobs. Vi hittar snabbt och kostnadseffektivt bra kandidater. Jag kan varmt rekommendera NetJobs!

Stina Hansson
Rektor

Miro Kids Förskola AB

Miro Kids Förskola AB

Som relativt ny användare av NetJobs, såg vi redan från första veckan en otrolig respons på våra annonser. De har visat sig vara mycket målinriktade och seriösa och har verkligen engagerat sig i vårt företag och hur vi skall få ut så mycket som möjligt av den tjänst man sålt till oss

Natalie Werner
Miro Kids Förskola

ULNA AB

ULNA AB

Eftersom det blivit allt svårare att rekrytera till vissa områden har vi valt att se oss om efter fler kanaler för detta ändamål. Vi påbörjade ett samarbete med förskolejobb.se och märkte vid första annonseringen att vi fick bättre gensvar. Min kontaktperson är engagerad och mån om att följa upp och stämma av med mig samt bevaka så att vi får ut mesta möjliga av de tjänster vi köpt.

Hanna Olofsson
Verksamhetschef
Ulna AB

Rekrytera snabbt och enkelt på NetJobs och Sveriges ledande nischade digitala karriärvarumärken. Under 2018 nådde våra kunder ut till över 680 000 aktiva svenska kandidater som besökte NetJobs och över 49 000 passiva kandidater genom vår matchmail.

NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare.

Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Under 2018 genererade vi över 77 000 ansökningar till våra kunder.

Ledande på nischad platsannonsering digitalt sedan 2004.
Nå ut till både aktiva och passiva kandidater.
Nå ut både nischat och brett.
Trygghetsgaranti ingår alltid. Om ni inte tillsatt tjänsten inom 30 dagar får ni kostnadsfritt ompublicera er tjänst i ytterligare 30 dagar samt nytt matchmail.

Kom igång idag!

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Varför välja NetJobs

Maximal precision mot rätt målgrupp
Maximal precision mot rätt målgrupp

Riktade utskick till kandidater som matchar din profil. Över 49 000 medlemmar som aktivt bevakar jobb via e-post.

Trygghetsgaranti
Trygghetsgaranti

Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och erbjuder därför våra kunder kostnadsfri ompublicering av annons med nytt utskick om tjänsten ej blivit tillsatt.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt

Våra handläggare publicerar annonsen redan samma dag. Du behöver inte ens skicka material eftersom annonsen plockas direkt från er hemsida eller Platsbanken.

Våra produkter

PLATSANNONSERING

Annonsera i Sveriges ledande jobbsajtnätvek!

Annonseringen inkluderar såväl NetJobs breda som nischade kanal samt matchmejl till adekvata kandidater som påvisat intresse för liknande tjänster i NetJobs databas.

Kontakta oss
EMPLOYER BRANDING

NetJobs erbjuder expertis och vägledning till kunder som aspirerar att profilera sig mot relevanta målgrupper. Inbegriper allt från företagspresentation, till intervjuer med anställda, videos, diverse företagsinsatser, m.m.

Kontakta oss
SOCIALA MEDIEPAKET

Exponera dina platsannonser mot relevanta målgrupper i sociala medier för ytterligare bredd.

Kontakta oss
Övriga produkter

NetJobs erbjuder en rad andra skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för vidare information.

Kontakta oss
Mässor

NetJobs har under snart ett decennium anordnat en av Sveriges ledande rekryteringsmässor för arbetsgivare inom vård och omsorg, samt Skoljobbsmässan en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom den pedagogiska sektorn. Vidare anordnas mässor i diverse andra vertikaler.

Kontakta oss
Avtal

För kunder med fortlöpande behov erbjuder NetJobs marknadens mest konkurrenskraftiga upplägg för års- och halvårsavtal. Avtalskunder erhåller möjligheten till obegränsad annonsering inom NetJobsnätverket med diverse sociala- och/eller andra ordinarie mediekanaler.

Kontakta oss