forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Safetyrespect AB

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.

SafetyRespect skyddar liv genom att vara specialist inom fallskydd till byggbranschen. Grunden för vår produktutveckling är våra kunders behov av säkra byggarbetsplatser samt de lagar och normer som gäller. Vi är med i hela byggprocessen för att hjälpa våra kunder med alla fallskyddssituationer som kan uppstå. Vi genomför beräkningar, tar fram dokumentation, levererar fallskyddslösningar och säkerhetskontroller till alla typer av byggprojekt.

Våra fallskyddsprodukter tillverkas i huvudsak i vår egna moderna fabrik, vilket skapar flexibilitet, kontroll på kvaliteten och möjlighet att styra kapaciteten. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.

SPECIALIST

Som fallskyddsspecialist är vi med i hela byggprocessen för att hjälpa våra kunder med alla fallskyddssituationer som kan uppstå. Vi genomför beräkningar, tar fram dokumentation och levererar fallskyddslösningar till alla typer av byggprojekt.


UTVECKLING

Grunden för vår produktutveckling är våra kunders behov av säkra byggarbetsplatser samt de lagar och normer som gäller. Utvecklingen drivs framåt av teknisk support till våra kunder samt genom innovation av nya fallskyddsprodukter och system.


TILLVERKNING

Våra fallskyddsprodukter tillverkas i huvudsak i vår egna moderna fabrik. Detta skapar flexibilitet, kontroll på kvaliteten och möjlighet att styra kapaciteten. Resultatet är korta ledtider och goda möjligheter till kundanpassningar.


DEPÅER

Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar. Logistik, showroom och tillgänglighet hanteras i huvudsak via våra egna depåer, där närheten till våra kunder är en viktig faktor.


SERVICE

Med stort engagemang och tydlig närvaro hjälper vi våra kunder att hålla högsta säkerhet. I vårt serviceerbjudande ingår ett antal tjänster, såsom projektering, fallskyddsanalys, utbildning, montage samt säkerhetskontroller med Safetycheck.

Bransch

Uthyrning & Leasing

Anställda

65

Huvudkontor

Östersund

Adress

Storsjöstråket 15, 831 34

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Safetyrespect AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor