forskolejobb.se

 

  Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Bussar till Ekerö går från Brommaplan.

Kommunen arbetar för att vara en av de bästa när det gäller förskola och skola.
Våra mål är att alla elever ska nå målen i alla ämnen, att verksamheterna är trygga och trivsamma, och att vi erbjuder stor valfrihet.
Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har rökfri arbetstid.

Om oss och vår arbetsplats
Ekerö kommun är en liten kommun och närhet skapar trygghet. Det bidrar till god personkännedom, korta beslutsvägar och underlättar samverkan.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett sammanhang med många olika yrkesgrupper. Vi som arbetar har lång erfarenhet och bred kompetens inom pedagogiskt arbete. Vi söker medarbetare som är engagerade, lyhörda och som tycker om att arbeta för att utveckla sig själv och andra.

Det sker en ständig utveckling av arbetet inom skolvärlden, vilket utmanar och ställer krav. Därför är det viktigt för oss att investera i vår personal genom bland annat god arbetsmiljö, kompetensutveckling och subventionerad friskvård.

Välkommen till Ekerö kommun!

Läs gärna mer om oss på http://www.ekero.se/

Bransch

Utbildning

Anställda

-

Huvudkontor

Ekerö

Sociala medier

Lediga jobb från Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Förskollärare till Skå förskola

Ekerö - 15 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till Gröna Lunds förskola

Ekerö - 13 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till förskoleklass

Ekerö - 16 dagar kvar

Läs mer

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen i sociala medier

Missa inga jobb från Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor