forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Vill du starta upp något nytt? Älvhems förskola söker förskollärare

Ort
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Vill du starta upp något nytt? Älvhems förskola söker förskollärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. 

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten. 

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid. 

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. 

Förskolorna i Stenungsunds kommun arbetar utifrån de nationella styrdokumenten och ansvarar för att erbjuda barnomsorg för barn mellan 1 till 5 år. Det innebär att du får ett tydligt uppdrag med möjlighet till nya utmaningar. Förskolorna i Stenungsunds kommun arbetar även med satsningen Tidiga insatser som ska möjliggöra alla barns rätt till en likvärdig förskola. Fokusområden i satsningen är Lekresponsiv undervisning, Språkutveckling och Tydliggörande pedagogik. Förskolan arbetar med förste förskollärare som har en tydlig roll i satsningen Tidiga insatser. Digital dokumentation används som en del i det systematiska kvalitetsarbetet. 

Du ges möjlighet till kompetensutveckling genom intern fortbildning. Dessutom erbjuds arbetskläder, ett personligt digitalt verktyg, goda möjligheter till dokumentation och planering av förskolans arbete samt ett hälsofrämjande arbetssätt.

Arbetsuppgifter:

Älvhems förskola söker legitimerade förskollärare som är nyfikna, engagerade och vill vara med att starta upp något nytt. Älvhems förskola är en tillfällig förskola som startar 31/1-2023. Förskolan har hela kommunen som upptagningsområde. Antal avdelningar kommer att vara minst tre under vårterminen 2023. Älvhems förskola ligger i närheten av Kristinedalskolan i centrala Stenungsund. 

Barnen ska utbildas till världsmedborgare i en organisation som omges av hög kvalité. Där leken, lärandet och barns delaktighet skapar en helhet. Det ska vara roligt och tryggt att vistas på Älvhems förskola. Aktionsforskning används som metod för att synliggöra och utveckla lärmiljön för undervisning och utbildning. 

Från höstterminen 2023 kommer du att placeras på någon av de andra förskolorna i Stenungsunds kommun i samråd med rektor. 

Kvalifikationer:

Trivs du med utmaningar och att ta ansvar i en relationsbyggande roll där du får driva utveckling? 

- Du är legitimerad förskollärare. 
- Du har ett tillitsfull ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. 
- Du kan organisera strategiskt och ta ett övergripande helhetsperspektiv för utbildningen.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in ansökan! 
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Arbetsgivarens referensnummer: A1172820

Upplysningar lämnas av:

Elinor Larsson
Tf. Rektor
Telefon: 0303-73 02 22  
E-post: elinor.larsson@ stenungsund.se

Gun S Larsson 
Rektor
Telefon: 0303-730309
E-post: gun.s.larsson@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel 
Telefon: 0303-73 00 00
 

 

Dela detta jobb

Logga
Vill du starta upp något nytt? Älvhems förskola söker förskollärare

Stenungsunds kommun