forskolejobb.se

Om dig
Din uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar i arbetet. I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och hålla god uppsikt över barngruppen.

Kontakten och samarbetet med föräldrarna är en viktig del i ditt arbete. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal som skrift. Inlevelseförmåga och förståelse för andra människor måste prägla ditt förhållningssätt. Din uppgift är att tillsammans med arbetslaget arbeta för att föräldrarna i verksamheten skall känna sig trygga och lyssnade på.

Din profil
Utbildning
KRAV
Socialt arbete och omsorg:

Gymnasial utbildning:

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Barnskötare:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Förskolan Vi som Växer, Helge söker en glad och positiv barnskötare. Vi har en kollega som kommer att vara föräldraledig och vill hitta hens ersättare på vår avdelning Spindeln med de äldsta barnen 3-5 år. Din uppgift blir att tillsammans med oss planera verksamheten, leka och utmana barnen i deras lärande. Att ha en god uppsikt och nära relation med familjerna.
 
Som barnskötare vill vi att du ska fungera som bollplank och samtalspartner till dina kollegor. Du ska lyssna/dela
med dig av dina erfarenheter och teoretiska kunskaper. ”Vi är alla varandras arbetsmiljö” och har därför ett gemensamt ansvar att
verka för att vår värdegrund upprätthålls.

Övrigt
Lön
Individuell lönesättning, kollektivavtal finns .

Anställningsvillkor
Vikariat under föräldraledighet, tillsättning under mars 2019.

Om oss
 Vi som Växer startade sin verksamhet 1993 och har fem förskolor, i Stockholms stad och Nacka kommun. Vi är totalt ca 75 anställda i företaget och vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med småbarns- och storbarnsavdelningar. Vi har många män anställda och vi arbetar aktivt för att bli fler! 

Helge är vår äldsta förskola, huset planerades och byggdes för förskoleverksamhet och har fantastiska förutsättningar i både lokaler och utemiljö. Vi som arbetar här och har sett den utveckling förskolan genomgått under åren har varit med om en rolig och lärorik resa och det är med stolthet vi kan konstatera att kön till vår förskola alltid har varit lång. Vi äter i matsal och maten tillagas av vår kock. Vi har även en fast vikarietjänst på de två förskolorna, vilket är en trygghet för alla.
Mycket mer finns att berätta men vi skulle uppskatta om du skickade ett personligt mejl, så kontaktar vi dig för ett personligt möte. 

Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida.

 http://www.visomvaxer.se/
Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Torbjörn Leck, Förskolecheftorbjorn@visomvaxer.se0708-556 208

Företagets adress
Helgestavägen 87 Älvsjö
Postadress
Vi som växer AB
Box 1113
13126 Nacka Strand
Telefonnummer
08-124 568 10
E-post
info@visomvaxer.se
Sök jobbet senast 31 mars 2019
Tillsättning under mars 2019. Vi undanber oss från att bli kontaktade av rekryteringsbolag då vi aktivt valt samarbetspartners under denna tillsättning.

Ange referens Barnskötare - vikariat.
 

Logga

Vill du bli vår nya arbetskamrat när vår kollega går på föräldraledighet?

Företag Vi som växer AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb