forskolejobb.se

Logga

Vikarie för lärare, elevassistenter och fritidspersonal

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Vikarie för lärare, elevassistenter och fritidspersonal

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL. Vår vision är Heby kommun - en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Arbetsuppgifter
Östervåla skola F-6 söker vikarier som har möjlighet att arbeta på skolan med kort varsel. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken yrkesgrupp vikariatet gäller. Som lärarvikarie får du en färdig planering att följa under dagen/dagarna. Vid vikariat för elevassistent följer du en enskild elev alt. en mindre grupp med elever under dagen. Vid arbete på fritidshemmet följer du den angivna planeringen för dagen. Kring samtliga yrkesgrupper av vikariat finns stöd att få av befintlig personal på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med barn och ungdomar och har avslutat dina gymnasiestudier. Vi ser gärna att du är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig Arbetstid: TimvikarieTillträde: Enl. ök
Sista ansökningsdag: 191004
Ange referens:  126/2019 Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Rektor – Lena Wiik 0292-71926, lena.wiik@heby.se
Fackliga organisationer LR - Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

Ansökan
Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

Logga
Vikarie för lärare, elevassistenter och fritidspersonal

Heby kommun utbildningsförvaltningen