forskolejobb.se

Valla skola söker fritidspedagog

Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Valla skola söker fritidspedagog

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Valla är en trivsam förort endast 10 minuters resväg från Katrineholm. Bygden erbjuder 
blandad natur med öppna åkrar och härliga skogar men det finns också affär, 
handelsträdgård och närproducerat i området. Valla är ett modernt villasamhälle uppbyggt kring en centrumbebyggelse av äldre typ. 

I samhället finns en F-6 skola där ca 25 pedagoger arbetar med drygt 170 elever. 

Skolan har en stor idrottshall och eleverna har även tillgång till en trevlig utemiljö som uppmuntrar till samvaro och lek. 

Valla skola är en skola på väg framåt, skolan satsar på att höja kvalitén i undervisningen 
genom ett tätt samarbete mellan pedagoger. Skolans pedagoger arbetar i ett kollegialt 
lärande och satsar mycket på digitalt lärande samt specialpedagogiska insatser. 

Vi erbjuder dig: 
- Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder 
- Moderna digitala verktyg 
- Friskvårdspeng, 1000 kr per år att använda till motions- och friskvårdsaktiviteter 
- Positiva och engagerade medarbetare 

Välkommen till oss!

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta utifrån fritidshemmets uppdrag i läroplanen, i samverkan med skolan. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, genomföra samt utvärdera verksamhet i klass och på fritidshemmet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alt. lärare med inriktning mot fritidshem samt legitimation. Erfarenhet är meriterande men inget krav. 

Vi lägger stor vikt vid att bygga förtroendefulla relationer i våra verksamheter så du som söker har en positiv människosyn. 

Vi vill att du skall kunna se barnets lärande i ett helhetsperspektiv under dagen. I ditt bemötande skall du vara positiv och lyhörd inför deras behov. 

Det är viktigt att du är trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella, att du arbetar bra med andra människor; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att du tar ansvar för din uppgift och självständigt styr ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. 

Du ska kunna leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet. Att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra är en självklarhet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Arbetsgivarens referensnummer: C27758/2019

Upplysningar lämnas av:

Ann-Britt Eriksson
Rektor
Telefon: 0150-48 88 61

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Valla skola söker fritidspedagog

Katrineholms kommun