forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan barnskötare

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Spontanansökan barnskötare

Vi söker drivna pedagoger som vill vara med och utveckla vår förskola. Vi har skapat en organisation med flera utvecklingsgrupper, som har ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på våra förskolor. Här får du en möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet i riktning mot framtidens förskola tillsammans med kollegor och ledning. Vi har arbetslagsledare och koordinatorer i varje modul.

OM OSS
Sedan Ht 2018 arbetar vi med läslyftet i förskolan. Det ger er möjlighet att fördjupa era kunskaper om språk-, läs- och skrivutveckling, samt samtala med kollegor om forskning och undervisning där ni prövar nya arbetssätt i praktiken och utvecklar ett gemensamt yrkesspråk.
All personal inom British Mini får utbildning inom ICDP – vägledande samspel. Personalgrupperna får pedagogisk handledning.

Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, kvalitet, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket. Vi arbetar med att skapa ett gott lärandeklimat på förskolan där vårt motto är ”Learning is serious fun”!

Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag, mentorer för alla nyutexaminerade och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i barngrupp enligt Läroplanen för förskolan, samt övriga styrdokument. Du kommer att arbeta för att uppnå uppsatta mål i enlighet med våra värderingar.

KVALIFIKATIONER
Utbildad barnskötare. Har du ett stort engagemang, starkt driv och hög energi kommer du passa bra hos oss!

Varmt välkommen till British Mini!

Dela detta jobb

Spontanansökan barnskötare

Yobber AB