forskolejobb.se

Om dig
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår förskola, är positiv, har humor och lätt för att samarbeta. Vi vill se ett stort engagemang för din yrkesroll - barnen har rätt att möta duktiga, kompetenta pedagoger som vill lyssna till deras behov och intressen.

Barnskötarens uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara  utomhus är viktiga delar i arbetet. I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada.

Alla i arbetslaget delar på det pedagogiska arbetet. I arbetslaget har alla ett gemensamt ansvar för att förskolans mål och idéer, som de är formulerade i förskolans policydokument, genomsyrar verksamheten. Som barnskötare ska du fungera som bollplank och samtalspartner till dina kollegor och du ska lyssna/dela med dig av dina erfarenheter och teoretiska kunskaper.

Vi värderar humor och arbetsglädje högt och ser gärna att man bidrar med skratt i vardagen!

Din profil
Utbildning
KRAV
Gymnasial utbildning:

MERITERANDE
Socialt arbete och omsorg:

Kompetenser
KRAV
 Barn och ungdom

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Barnskötare:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår förskola, är positiv, har humor och lätt för att samarbeta. Din uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan där barnet och lärandet är i centrum. Att ge omsorg, leka och vara utomhus är viktiga delar i arbetet. I ditt arbete ingår att se till att alla barn får uppmärksamhet, att alla får vara med och leka och att inget barn kommer till skada.

Rensättra förskola ligger i ett naturskönt villaområde i Saltsjö Boo, Nacka. Förskolan har fyra avdelningar, två husflyglar där vi arbetar med yngre- (1-3år) respektive äldre (3-5år) åldrar. Huset ligger friliggande och har en fantastisk omgivning och gård. 

Vi är Reggio Emilia inspirerade och har ambitioner på att bli duktigare på det, som ett led i den strävan har vi satsat på fortbildning och skapande verksamhet med egna ateljéer. Vi vill arbeta med ett utforskande arbetssätt tillsammans med barnen och din vilja att leda, lära och utvecklas i din vardag måste vara ett framträdande drag. Vårt arbetssätt bygger mycket på egen och gemensam reflektion i ett kollegialt lärande.

Vi kan erbjuda dig en tjänst där du kommer möta:
- Engagerade kollegor
- Fortbildning (extern/intern)
- Tid för planering och reflektion via projektgrupper
- Friskvård och arbetskläder
- Pedagogiska måltider

Vi har ett gott rykte och är en av de mest eftertraktade förskolorna i vårt närområde. 
Vi har en god relation med våra föräldrar! 

Ring gärna till mig så får jag berätta mer och förhoppningsvis presentera resten av gänget.
 
// Förskolechef Julia med kollegor

Övrigt
Lön
Friskvård och arbetskläder
Pedagogiska måltider

Anställningsvillkor
Individuell lönesättning tillämpas och kollektivavtal finns. Arbetsgivarorganisation ALMEGA. 
Tillsättning av tjänst i augusti. 

Arbetsplats
Nacka

Om oss
 Rensättra förskola ligger i ett naturskönt villaområde i Saltsjö Boo, Nacka. Förskolan har fyra avdelningar, två husflyglar där vi arbetar med yngre- (1-3år) respektive äldre (3-5år) åldrar. Huset ligger friliggande och har en fantastisk omgivning och gård.

Vi har satsat stort på vår pedagogiska inomhus som utemiljö och har ateljéer med olika inriktning som drama, naturvetenskap, musik och bygg- & konstruktion. Vi äter i separat matsal och har eget tillagningskök med kock.

http://www.visomvaxer.se

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Julia Brukroken, Förskolechef
julia@visomvaxer.se
0703-333 180
08-747 67 65

Logga

Positiv barnskötare med hjärtat på rätta stället!

Företag Vi som växer AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb