forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pär Lagerkvist förskola söker barnskötare

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Pär Lagerkvist förskola söker barnskötare

Om tjänsten

Pär Lagerkvist är en förskola som ligger i Bergunda. På Pär Lagerkvist förskola och skola finns det plats för 200 förskolebarn. Förskolan är organiserad i tre hus. Lokalerna i varje hus består av tre hemvister på nedre plan i åldern 1-3 år och två hemvister på övre plan i åldern 3-5 år. I varje hus arbetar alla medarbetare gemensamt i team och vi äger inte vår hemvist. Vi arbetar tillsammans ca 12 pedagoger, som delar det övergripande ansvaret för barngruppens trygghet och lärande för ca 65 barn. I den medvetet utformade miljön, helt byggd utifrån läroplanen, utforskar närvarande och nyfikna medarbetare tillsammans med våra barn. Till varje hemvist finns det ett antal temarum och lärtorg. Det finns en ansvarig till varje lärtorg att vara inspiratör, uppdatera med ny forskning och se till att tänket på lärtorget efterföljs. Hos oss är processen viktigare än resultatet. Vardagen ger ypperliga tillfällen för barnen att träna, lära och utvecklas. För att synliggöra och stärka vår syn på barn och deras kunskap ser vi vår inne- och utemiljö som en helhet där båda bidrar till barns undersökande och lärande på olika sätt. Vår miljö ska vara välkomnande och erbjuda platser för möten, en miljö som präglas av delaktighet, flexibilitet, transparens och öppenhet. Som barnskötare hos oss innebär det unika och betydelsefulla möjligheter att bidra till barns omsorg, utveckling och lärande. Du stimulerar barnens utveckling och lärande utifrån varje barns förutsättningar och behov samt erbjuder dem trygg omsorg. Du aktiv i förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden, tematiskt arbetssätt genomsyrar hela vår verksamhet. Du arbetar i ett team och tillsammans tar ni ansvar för att skapa utforskande, lekfulla och lärorika miljöer och sammanhang. Som barnskötare hos oss är du en del i det pedagogiska innehållet i undervisningen och tillsammans med förskolläraren driver det systematiska kvalitetsarbetet framåt. Som barnskötare ingår det att stimulera alla barn till att utvecklas genom spontan och planerad undervisning.

Din profil

Du är utbildad barnskötare som längtar efter ett spännande, kreativt och nytänkande uppdrag. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter barns olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du ser lösningar framför hinder och har en vilja att utvecklas och lära nytt. Vi ser att du har förmågan att kunna ge och ta och se helheter av att vi är ett team tillsammans där alla lär av varandra. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-11-30

Referensnummer

UTBF 533/22

Kontakt

Britten Bengtsson

Rektor, Pär Lagerkvist förskola

0470-599412

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Kommunal nås via kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Pär Lagerkvist förskola söker barnskötare

Växjö kommun