forskolejobb.se

Mariehällsskolan

Mariehällsskolan öppnades 2014 i det nybyggda området Annedal i Bromma. Skolan ligger "mitt i byn" och har en stor, välplanerad skolgård som inbjuder till mycket rörelse och lek. Skolan har idag ca 600 elever i åk F-6. På Mariehällsskolan arbetar personal som är mycket engagerade och drivna med ett genuint fokus på elevernas lärande.

Vi har från början medvetet arbetat för en skola med god sammanhållning, god lärmiljö och god arbetsmiljö där alla känner sig välkomna. En del i det arbetet är ett nära samarbete mellan skola och fritids. Hela skolan arbetar tematiskt utifrån det centrala innehållet i Läroplanen, kap 1-4.

Skolan har fyra hemvister för åk F-3 samt en Fritidsklubb för åk 4-6. På lågstadiet arbetar vi med Fritidsbufféer, vilket innebär att vi erbjuder eleverna aktiviteter i hela skolan då eleverna träffas från olika hemvister. Det innebär också att personal från olika hemvister möter elever i tvärgrupper.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla skolans fritidsverksamhet

Du kommer att ingå i ett arbetslag med fritidspersonal, lärare och specialpedagog, på en av skolans hemvister på lågstadiet. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna där hela dagens lärande är i fokus. Du deltar i det pedagogiska arbetet. Du är engagerad och aktiv i arbetet i klass och på fritids och deltar i planering och utvärdering. Du har ett genuint intresse och en förståelse för elevernas behov.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt fokus på eleverna är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag och skolan. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt. Du är stabil och har förmåga att fokusera på rätt saker. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer.   

  • Du ska ha utbildningen Barnskötare.

  • Erfarenhet av arbete i skola och på fritidshem är meriterande.

  • Intresse av att vidareutveckla din kompetens löpande är viktigt.

Dina personliga egenskaper och sociala förmågor kommer att betyda mycket i denna rekrytering eftersom du kommer att ha ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor på skolan.

Vi erbjuder dig

  • Utvecklingsorienterad arbetsplats där vi aktivt arbetar med förbättringar och kvalitet

  • Kompetensutveckling

  • Friskvård

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Mariehällsskolan söker Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb