forskolejobb.se

Lärare i fritidshem

Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Stensholmsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2019-09-20
Referensnr    19-60-1991

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje! 

Välkommen till oss
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor, varav varav ca 430 elever på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Ditt nya jobb
Vi söker 2 nya medarbetare till våra fritidshem! Du ska arbeta på Stensholmsskolan där vi har fritidshem för åk F-2 respektive åk 3-6. Vi söker en ny medarbetare till fritidshem åk F-2 och en ny medarbetare till vår Fritidsklubb för åk 3-6. Du kommer arbeta både på fritidshem och i skolsamverkan. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor. Samtliga kollegor är legitimerade och har examen antingen som fritispedagog eller lärare fritidshem!

Din kompetens
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog precis som dina blivande kollegor. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande. Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Sofia Forsström, LF, 036-106491

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Jönköpings kommun