forskolejobb.se

Logga

Kom och jobba hos oss!

Företag SPIRA
Ort
Utgår

2019-04-10

Ansök nu

Kom och jobba hos oss!

Är du en erfaren förskolechef som söker en arbetsplats där man jobbar nära varandra i en liten organisation med trivsam atmosfär? Vill du jobba med engagerad, positiv och kreativ personal samt huvudmän med progressiva och genomtänkta visioner?

SPIRA Förskolor startades 2008 och vi har idag 35 anställda fördelade på 3 enheter där varje enhet har en samordnare. Som förskolechef ansvarar du för vår härliga personalstyrka samt för att skapa en god arbetsmiljö som präglas av utveckling, jämställdhet, hälsa, öppenhet och delaktighet! 

Som anställd på vår förskola erbjuds du en trivsam och attraktiv förskola med anpassade lokaler och med skogen som granne. Två av våra enheter är placerade i Bromma med närhet till tunnelbanans gröna linje; den tredje i Spånga med närhet till buss. 

Arbetsuppgifter
Som förskolechef ansvarar du för verksamheten och dess kvalitet, medarbetare och dess givna budget. Du är chef och ledningsansvarig och har det direkta ansvaret för verksamhetens kvalitet, enligt skollagen och läroplanen. Som pedagogisk ledare ansvarar du för förskoleverksamhetens utveckling och har en nyckelroll i arbetet med att nå verksamhetsmål och att bedriva en verksamhet som möter brukarnas behov. 
Som förskolechef verkar du särskilt för barn, föräldrar och medarbetares delaktighet och inflytande i verksamheten. Verksamheten ska, under din ledning, utformas med utgångspunkt i vetenskap och beprövad erfarenhet med syfte att skapa barnens bästa förskola. 
Förskolechefen har ett nära samarbete med samordnarna samt schemaansvariga på respektive förskola. Det är även ett nära samarbete med huvudman och ekonomiansvarig.
Tjänsten är på 100 % med start i maj/ juni 2019. Detta är en tillsvidaretjänst med provanställning i 6 månader. 

Profil
Har du gått rektorsutbildningen och har några års erfarenhet av att arbeta som förskolechef? Är du en erfaren chef med ansvar för flera medarbetare? Då kan du vara den vi söker!
SPIRA Förskolor söker dig som känner dig trygg i ditt ledarskap och har god människokännedom. Du är bra på att entusiasmera medarbetare, delegera och följa upp. 
Som person är du nytänkande, delaktig och prestigelös. Du är trygg i dig själv och kan ta obekväma beslut samt ser glädjen i ditt arbete och vill driva utvecklingen framåt. 
Du är väl förtrogen med de vanligaste IT-programmen samt har kunskap och intresse för den utveckling som nu sker inom förskolan gällande programmering och digitalisering. Du talar svenska och engelska och har minst B-körkort. 

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Skicka in cv och ett personligt brev. Rekrytering sker fortlöpande.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-04-10

Dela detta jobb

Logga
Kom och jobba hos oss!

SPIRA