forskolejobb.se

Måltidsservice, Myrgångens förskola

Vi söker nu en driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande kock till Myrgångens förskola.

Myrgångens förskola är en förskola i Nåntuna med 125 barn och förskollärare, vi söker nu en ny kock då nuvarande kock går i pension.

Tjänsten är på heltid måndag till fredag men helgtjänstgöring kan förekomma, du kommer att jobba ensam i köket. År 2023 ska 100 % av kommunens livsmedelinköp vara ekologiska. Flera av våra enheter arbetar aktivt med Instagram.

Läs mer här (http://www.maltidsservice.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Att planera, förbereda och tillaga flera olika måltider enligt Måltidsservice meny samt planera och göra inköp av livsmedel, ekonomisk uppföljning, följa egenkontrollprogrammet som säkerhetsställer matsäkerheten på vår produktion, Denna tjänst kräver även goda kunskaper i specialkosthantering.
I dina uppgifter ingår att laga måltider, baka bröd och du skall kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.

Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet som kock. Du har erfarenhet av specialkostmatlagning. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska språket och goda datakunskaper, gärna kunskaper i Office-paketet och mashie. Vi ser gärna att du har B körkort men det är inget krav.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sofia Jansson kökschef 018-727 56 08, 076-695 77 44

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16
Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Kock

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb