forskolejobb.se

Logo

Fritidspedagog/barnskötare

Företag Solna stad
Ort
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Fritidspedagog/barnskötare

Ulriksdalsskolan har ett stort fritidshem för elever från 6 - 12 år. Vi jobbar hela tiden för att utveckla verksamheten för att alla barn ska ha roligt och nå sin fulla utvecklingspotential.Till höstterminen har vi nu några vikariattjänster på deltid eller heltid.

Om Ulriksdalsskolan
Ulriksdalsskolan är en nybyggd skola för årskurserna F-9 belägen nära Ulriksdals pendeltågsstation. Skolan är byggd för 900 elever och har en fin skolgård. I nuläget går det ca 850 elever på skolan i åldershomogena klasser. Fritidshemmet och skolan samverkar vilket gör att vi är fler vuxna kring barnen under skoldagen. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi tror att goda relationer mellan elever och personal är en förutsättning för goda studieresultat och en trevlig stämning på skolan. 

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog, alternativt barnskötare och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn.

Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Vi tror att det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är strukturerad och tydlig i din roll som pedagog och vet hur man planerar verksamheten på fritids. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn och föräldrar och kan se varje barns förutsättningar, styrkor och möjligheter.

Du samarbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att planera både i team och individuellt. 

Mer information och ansökan
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast 12 augusti 2019. Urvalsarbetet kan påbörjas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:

Katarina Hagman bitr rektor, 072 583 16 09, katarina.hagman@solna.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Länk till den här sidan

Dela detta jobb

Logo
Fritidspedagog/barnskötare

Solna stad