forskolejobb.se

Valsätraskolan

Har du erfarenhet av arbete inom skolbarnomsorgen? Vill du vara med och utveckla en positiv pedagogisk verksamhet på Valsätraskolans fritidshem?
Vi ser fram emot din ansökan!

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 kilometer söder om Uppsala centrum. På lågstadiet har skolan tre klasser i varje årskurs. Fritids är indelat i flera mindre avdelningar.

Här kan du läsa mer om Valsätraskolan (https://valsatraskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Tjänstgöring i skolbarnsomsorgen. Målet är att tillsammans med övriga fritidspedagoger, förskollärare och elevassistenter utveckla en positiv pedagogisk verksamhet för eleverna på eftermiddagstid. Under skoltid rör det sig om elevassistentuppgifter; att stödja klasser och enskilda elever på lektioner och på raster.
Tjänstens omfattning kan bestämmas i ett senare läge (50-100 %). Eftermiddagsuppgiften är dock den centrala.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med yngre elever (F-5). Har du pedagogisk utbildning, fritidspedagog/lärare mot yngre år/förskollärare ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Tina Wesslén, 018-727 62 31
Lärarnas Riksförbund, Sari Lahnalampi, 018-727 62 31

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidshemsassistent till Valsätraskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-05-21

Ansök nu

Dela detta jobb