forskolejobb.se

Förskollärare utegrupp

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Förskollärare utegrupp

Inom Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fole förskola är en förskola belägen på landet, med skog och lantbruksmark som närmaste granne. Vi behöver nu komplettera vår personalgrupp med ytterligare en kompetent och driven förskollärare som vill arbeta med vår utegrupp.

I utegruppen arbetar vi med närmiljön som klassrum, vi använder natur och miljö i vår undervisning, följer naturens skiftningar och utnyttjar alla de oändliga möjligheter som verksamhet utomhus ger!

Vi äter dock lunch inne!

Förutom utegruppen har vi två avdelningar inne på förskolan med barn 1-4 år där vi arbetar mycket med hållbarhet och lärmiljö.

Arbetsuppgifter
I utegruppen kommer du att arbeta med de äldsta barnen på förskolan tillsammans med barnskötare.

Som förskollärare ska du leda och ansvara för att planera, genomföra, följa upp och utveckla arbetet i utegruppen. Du skall delta i det systematiska kvalitetsarbetet och se till att verksamheten präglas av tillgänglighet och ett tydligt språkutvecklande arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har förskollärarutbildning och förskollärarelegitimation. Har du erfarenhet av samt intresse för utepedagogik är meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Ulrika Westin
rektor
0498-263412
Helena Jakobsson
biträdande rektor
0707- 88 81 66

Dela detta jobb

Förskollärare utegrupp

Region Gotland