forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till Stackens förskola heltid tillsvidare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Förskollärare till Stackens förskola heltid tillsvidare

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Stackens förskola är en 1 avdelningsförskola som ligger i Rejmyre.

Förskolan ligger i anslutning till Rejmyre skola och de samarbetar med fritidshemmet kring öppningar och stängningar.

Förskolan ligger precis intill skogen och de är Grön Flagg certifierade och bedriver mycket av sin verksamhet ute.

Stacken har ett nära samarbete med Gullvivans förskola som ligger på gångavstånd med t.ex. skolförberedande grupp, sammanslagningar vid ledigheter och arbetsplatsträffar.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare på vår enhet ingår du i ett arbetslag på 4 personer med både barnskötare och förskollärare varav 1 förskollärare är arbetslagsledare. Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och utveckla vår verksamhet och arbeta efter vår nya reviderade läroplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

·         Är glad, nyfiken och har god samarbetsförmåga.

·         Är strukturerad i ditt sätt att arbeta och är intresserad av att utvecklas i din roll              som förskollärare.

·         Har kompetens att genomföra alla arbetsuppgifter som ingår i                                      förskolläraruppdraget.

·         Har erfarenhet eller intresse för pedagogisk dokumentation.

·         Du har en positiv grundsyn, ett reflekterande arbetssätt och arbetar med tydlig              förankring i uppdraget.

·         Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och se det som en styrka att man är            fler i ett arbetslag där man kompletterar varandras styrkor.

·         Vill delta aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och har idéer kring hur detta              kan utvecklas.

·         Ser modern teknik som en självklarhet i dagens förskola

Vi värderar personlig lämplighet högt, ett gott bemötande, serviceförmåga och förmåga att tänka positivt i alla lägen.

Villkor
Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till Stackens förskola heltid tillsvidare

Finspångs kommun