forskolejobb.se

Spinnrockens förskola

Vi söker förskollärare som väljer att arbeta hos oss. I våra förskolor vill vi skapa möten för att göra världen större. Genom att möta andra människor och få nya erfarenheter kan vi lära nytt om oss själva, om varandra och om världen. Vi vill skapa möten för att göra världen mindre. Genom att möta andra människor och ta del av andras erfarenheter kan vi skapa närhet, tillit och få en ökad förståelse för demokrati.

Hos oss får du kompetenta och engagerade kollegor och vi erbjuder goda förutsättningar för att genomföra vårt pedagogiska uppdrag, genom regelbundna tillfällen för reflektion och diskussion, samt riktad kompetensutveckling, som stödjer utveckling av verksamheten och dig som pedagog.

Om du är nyexaminerad erbjuds du en mentor under ditt första år.

Läs mer om förskolan här (https://spinnrockensforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad, genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, ditt kunnande och ditt engagemang. Du tar ansvar för att undervisningen och utbildningen utmanar barnen till aktivitet, lärande och utveckling. Med utgångspunkt i styrdokumenten och olika pedagogiska teorier skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan samt har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Vi ser gärna att du har handledarutbildning. Du har erfarenhet av arbete eller VFU på förskola. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av arbete med flerspråkighet och språkutvecklande arbetssätt, av arbete med normkreativt förhållningssätt och av arbete med digitalisering i förskolan. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och goda IT-kunskaper. Du ska också ha god kännedom om skollagen och om läroplanen.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. I övrigt har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jessica Forsell, rektor, 018-727 63 50 (#)

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Spinnrockens förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Dela detta jobb