forskolejobb.se

Förskollärare till Sotenäs förskola i Partille

Företag Partille kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Förskollärare till Sotenäs förskola i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Sotenäs förskola är en tvåplansförskola med 5 hemvister organiserade utifrån barnens åldrar. I anslutning till entrén finns en stor gård med en angränsande park och närhet till skogsområden. På baksidan av förskolan finns ett stort utetorg där främst de äldsta barnen vistas. Dagligen möts barn och pedagoger i olika konstellationer för att upptäcka och utvecklas tillsammans. Sotenäs förskola har ett eget kök där maten tillagas. Här arbetar du tillsammans med härliga engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus. Förskolans verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förskollärare som är väl förtrogna med förskolans pedagogiska uppdrag.

Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Vi har upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger som drivs av vår utvecklingspedagog och förskolechef.

Som förskollärare ser du en utmaning i att vara nytänkande och vara med och skapa en verksamhet för alla våra barn där du använder dig av ditt ledarskap tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har erfarenhet av Reggio Emilias filosofi "De hundra språken". Utöver ovanstående vill vi att: -Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. -Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. -Du har du ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. -Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. -Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. -Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen och är väl förtrogen med de digitala verktygen. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Yrkeskategori: Pedagogiskt arbete

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal jobb: 1

Kontakt

Elisabeth Lindeberg
Förskolechef
031 7921801

Fackliga företrädare

Alexander Köhn
Lärarförbundet
031-7921795

Thomas Hunter
Lärarnas Riksförbund
0739-209660

Dela detta jobb

Förskollärare till Sotenäs förskola i Partille

Partille kommun