forskolejobb.se

Skogstorpets förskola

Är du en engagerad förskollärare som ser möjligheter ? Har du i ditt pedagogiska ledarskap förmågan att entusiasmera kollegor?
Välkommen till Skogstorpets förskola!

Vi söker dig som gillar utmaningar, har förmåga att tänka utanför boxen och som vill vara med att påverka barns utveckling och lärande samt deras framtid.

Skogstorpets förskola är belägen i Lindbacken. Förskolan har nära till skog och natur som vi utnyttjar flera gånger i veckan när vi går på utflykt. Vi har åldersindelade barngrupper där 2 block har barn i åldrarna 1-3 år och två block 3-5 år. Här kan vi anpassa material och aktiviteter efter den utveckling där barnen befinner sig just nu. Skogstorpets inritkning är Natur och miljö och våra målområden är Hållbar utveckling samt digitalisering. Vi utgår från barnens intressen och tar tillvara på deras nyfikenhet och upptäckarglädje.
Lindbacken ligger bara 5 kilometer från Gränby centrum. Du tar dig snabbt hit på cykel via cykelväg, med bil eller buss, som går 2 gånger i halvtimmen.

Här kan du läsa mer om Skogstorpets förskola (http://www.skogstorpetsforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som förskollärare på Skogstorpets förskola leder du, tillsammans med övriga förskollärare, den pedagogiska verksamheten. Du ansvarar för att skapa lärmiljöer som utmanar och inspirerar barnen i deras lärande. Som förskollärare arbetar du för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö, både ute och inne, där barnen står i centrum. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att arbetssättet utmanar till lärande, aktivitet och ansvartagande. Du förväntas ta ansvar för det pedagogiska uppdraget utifrån styrdokumenten som du är väl förtrogen med samt att du har förmågan att omsätta dem i praktiken.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen och förskollärarlegitimation. Har du flerårig erfarenhet av arbete på förskola ses det som meriterande. Vi ser även att du har IT-kunskaper.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Carlsson, rektor, 018-727 79 32

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomgren, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Skogstorpets förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb