forskolejobb.se

Lövstalöts förskola

Är du utbildad förskollärare som har vilja, engagemang och drivkraft att skapa en förskola med hög kvalitet tillsammans med dina kollegor? Tycker du att det är stimulerande att ansvara för utvecklings- och förbättringsfrågor? Låter det intressant ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!
Välkommen till Lövstalöts förskola!

Som förskollärare på vår förskola finns det goda möjligheter till fortbildning och utveckling i din pedagogroll. Vi erbjuder dig enskild planering, reflektionstid med kollegor, fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag. Är du nyutexaminerad erbjuds du en mentor som stöttar dig för att du lättare skall komma in i din yrkesroll.
Lövstalöts förskola ligger i samhället Lövstalöt ungefär 1 mil norr om Uppsala med mycket goda bussförbindelser. Vårt arbetssätt präglas av projektarbete och pedagogisk dokumentation och med hjälp av dokumentation och reflektion synliggör vi och tar tillvara på barnens intressen, behov och lärprocesser, vilket resulterar i en föränderlig lärmiljö.

Vill du läsa mer om verksamheten, hittar du information här (http://www.lovstlotsforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Vi söker dig som vill ha utmaningar, har lösningsfokus och vågar tänka på nya sätt. Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget.
Du kommer ha en viktig del i att förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan och du har eller inväntar legitimation för yrket. Det är vidare önskvärt om du har handledarutbildning och/eller erfarenhet av arbete i förskolan eller skolan. Då digital dokumentation, genom webbportalen Unikum, är en viktig del av arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och det är värdefullt med kunskaper i pedagogisk dokumentation. Du har god förmåga att hantera datorn som arbetsredskap men behärskar även att använda lärplattor och projektorer då det är våra hjälpmedel i vardagen. Du har självklart god kännedom om både skollagen och läroplanen och omsätter den med lätthet i ditt arbete i verksamheten ur barnens perspektiv.

Som person har du en god ledarskapsförmåga och du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Med en tillfredsställande pedagogisk förmåga har du förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du samarbetar gärna, men kan även genomföra arbetsuppgifter på egen hand, och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är vidare utåtriktad vilket leder till att du har lätt för att skapa kontakter och utveckla relationer med din omgivning.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mari Wennberg, rektor, 018-727 79 22

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare till Lövstalöts förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

Dela detta jobb