forskolejobb.se

Logo

Förskollärare till Lingbo förskola

Företag Ockelbo kommun
Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Förskollärare till Lingbo förskola

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Förskolan i Ockelbo har hög prioritet. Som medarbetare hos oss får du tillgång till friskvårdsbidrag och avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för din personliga och utbildningens utveckling. Vi har 6 utvecklingsdagar per år som förläggs 3 per termin.

Lingbo förskola är en av tre byförskolor. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och mark samt bra kommunikationsmöjligheter till Gävle och Bollnäs. Förskolan har en stor gård där barnen ges möjlighet att utvecklas motoriskt. Vi har även tillgång till gymnastiksal och fotbollsplan. På gården finns också en mysig grillplats.

Anställningsvillkor: 100% tillsvidareanställning.

Tillträde till tjänsten: Augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarlegitimation. Du som söker är öppen, drivande och har lätt för att kommunicera med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med dessa.

Arbetsbeskrivning: Du tillsammans med arbetslaget ansvarar för att genomföra utbildningen på förskolan, både enskilt och i grupp. Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna i undervisningen utifrån styrdokumenten. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation, uppföljning samt utvärdering av utbildningen enligt beslutande mål och riktlinjer.

Övrigt: Vid anställning skall registerutdrag från Rikspolisstyrelsen (belastningsregister) lämnas in.

Ansökan tillhanda senast: 2020-04-05.

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare till Lingbo förskola

Ockelbo kommun