forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Förskollärare till Junibackens förskola i Tuna

Ansök nu

Förskollärare till Junibackens förskola i Tuna

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss på Junibackens förskola! Vi arbetar tillsammans för att våra barn ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Om förskolan

Junibacken är en förskola med barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger i ett lugnt område med närhet till skog och naturområden som vi flitigt använder. Vi har nära till Tuna skola med idrottshall och fritidshem, vilket gör att verksamheterna kan samarbeta på ett bra sätt.

Vi erbjuder en pedagogisk verksamhet som är trygg, rolig och lärorik för alla barn. Vi sätter barnens nyfikenhet och intressen i centrum för att stimulera deras vilja och lust att lära.

Ditt nya jobb

Som förskollärare ansvara du för att planera, genomföra och utvärderar det pedagogiska arbetet på din arbetsplats tillsammans med övriga kollegor. Du är väl insatt i förskolans läroplan och bidrar till att dess mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Vi som arbetar i förskolan tror på det kompetenta barnet med en inneboende vilja att upptäcka, uppleva och lära sig. Genom lek och lustfyllt lärande vill vi stimulera och bevara barnens naturliga nyfikenhet, ge dem tid och utrymme till att tänka och reflektera själva samt ta till vara deras lust att lära. Vi lägger stor vikt vid skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas och lära.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi söker dig som är en trygg, stabil och ansvartagande person med god pedagogisk insikt. Du skapar goda relationer och samverkar med andra på ett lyhört och effektivt sätt. Vidare ser vi även att du har en kreativ fallenhet där du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: tidsbegränsad anställning, vikariat 2022-01-10-- 2022-12-16
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse 
Antal lediga befattningar: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-11-14
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Maria Sandell

Rektor

0492- 76 93 85

 

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till Junibackens förskola i Tuna

Vimmerby kommun