forskolejobb.se

Logga

Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

 Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar ett gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta i förskoleklass och är utbildad förskollärare. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

Arbetsbeskrivning

 På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

 Vi söker dig med förskollärarexamen. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag sedan tidigare. Som person är du glad, kreativ och flexibel. Du är stolt över ditt yrke och motiveras åt att få vara en del av barnens utveckling. Vi ser även att du är lyhörd med god samarbetsförmåga. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv.

Om arbetsplatsen

  Kvisthamraskolan är en skola med 380 elever och ca 50 medarbetare. Skolan ligger i centrala Norrtälje med ett stenkast från busstation och butiker. På Kvisthamraskolan sätter vi arbetsglädje och trygghet i fokus. Vi anser att de är avgörande som viktiga förutsättningar för hälsa, välbefinnande och trivsel. Därför är vårt värdegrundsarbete ett av våra mest prioriterade mål. På vår skola arbetar vi med att forma den bästa utbildningen, förbättra resultaten och värna om den goda och inspirerande arbetsplatsen med kunniga och duktiga medarbetare, med eleverna och med föräldrar i nära dialog som stöd.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker efter den 5 Augusti

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.


2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

 

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare till förskoleklassen på Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun