forskolejobb.se

Förskollärare som vill göra skillnad

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Förskollärare som vill göra skillnad

Är du vår nya förskollärare och kollega på British Mini?

Är du förskollärare och känner att du inte får ut din fulla potential på din nuvarande arbetsplats? Vill du få möjlighet att göra verklig skillnad och nå längre i din personliga utveckling?
Tveka då inte utan skicka in din ansökan till oss redan idag!

OM OSS
Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd kultur. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag Eskilstunas största fristående förskoleverksamhet. Vi har idag tre förskolor som ligger centralt på Rademachergatan, på Smaragdgången i Stenby och på Kanelvägen i Borsökna. Totalt sett kan vi dagligen välkomna ca. 360 barn och 80 medarbetare. Förskolan har ett högt söktryck då många vårdnadshavare väljer British Mini för sina barn.

Du kan läsa mer om vår verksamhet på vår hemsida: www.britishmini.se

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu fler drivna pedagoger som vill vara med och utveckla våra förskolor. Vi har skapat en organisation med flera utvecklingsgrupper, som har ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på British Mini. Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med dina kollegor och ledningen, vara med och utveckla vår verksamhet i riktning mot framtidens förskola. Vi har organiserat oss med arbetslagsledare och koordinatorer i varje modul. Vi har två förstelärare som har specifika utvecklingsuppdrag för hela British Mini. Du kommer att ha möjlighet att vara med och bidra inom ramen för olika utvecklingsuppdrag.

Sedan höstterminen 2018 arbetar vi med Läslyftet i förskolan. Det ger dig som förskollärare en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom matematik och språkutveckling, samt samtala med kollegor om forskning och undervisning där ni prövar nya arbetssätt i praktiken och utvecklar ett gemensamt yrkesspråk. Till läsåret 2021-2022 kommer vi att arbeta med ett nytt fokusområde.

Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, kvalitet, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket. Vi arbetar med att skapa ett gott lärandeklimat på förskolan där vårt motto är ”Learning is Serious Fun”. Vi har även ett stort fokus på att uppmuntra till rörelse vilket vi utvecklar inom konceptdelen ”Moving is Serious Fun”. Vi har även valt att arbeta utifrån ICDP vilket är ett vägledande samspel och förhållningssätt.

Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i barngrupp med ansvar enligt Läroplanen för förskolan, samt övriga styrdokument. Du kommer att leda, utveckla och stödja arbetslaget i enlighet med våra värderingar och koncept i syfte att nå uppsatta mål.

KVALIFIKATIONER
Utbildad förskollärare eller lärare mot tidigare år. Goda kunskaper i engelska. Har du ett stort engagemang, starkt driv och hög energi kommer du passa bra hos oss!

Varmt välkommen till British Mini!

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Förskollärare som vill göra skillnad

Yobber AB