forskolejobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Du kommer att arbeta som förskollärare på Ramstorps förskola. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt, våra lärmiljöer och barns inflytande. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och aktionsforskning för att utveckla och säkerställa kvalitén i verksamheten. Du som förskollärare är ansvarig i detta arbete.
På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer, som utvecklas och lär sig under hela vistelsetiden på förskolan. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med i arbetet för att vi ska nå vår målbild?

ARBETSUPPGIFTER
Är du den förskolläraren vi söker?
Legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott och positivt förhållningssätt, skapa kvalitativa och utmanande lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen.
Vi ser gärna att du är intresserad av följande delar, digitala verktyg, skapande, dans/drama, musik och utomhuspedagogik.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare för undervisning i förskola.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Förskollärare, Ramstorps förskola

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb