forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Förskollärare Örsundsbro förskola

Ansök nu

Förskollärare Örsundsbro förskola

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seInom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!Inom de kommunala förskolorna arbetar vi efter en gemensam verksamhetsidé. Att alla barn har rätt till en likvärdig förskola och demokratiuppdraget är utbildningens utgångspunkt. Förskolan är en lärande mötesplats där barn har rätt att leka, förundras och känna framtidstro. Örsundsbro förskola är arbetsplatsen där du får vara med och skapa lärmiljöer tillsammans med barnen såväl inne som ute. Förskolan är alldeles ny sedan 2020 och är bygd enligt den idé som finns för nya förskolor, där barnperspektivet är i fokus. 

Förskolan ligger fint belägen i centrala Örsundsbro med närhet till naturen. Idag har vi 120 barn fördelat på åtta hemvister och cirka 25 medarbetare. Det finns goda bussförbindelser till så väl Enköping som Uppsala.
I undervisningen är du som pedagog medforskande och tillsammans med barnen fångar upp deras intressen för att gemensamt experimentera och utforska intresseområdet. Med hjälp av digitala verktyg, planeringstid och gemensam reflektionstid ges du möjlighet att kontinuerligt planera, reflektera, följa upp och utvädra din verksamhet. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i och utveckla och skapa den bästa verksamheten för barn, vårdnadshavare och medarbetare. 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra. 

Kvalifikationer

Du som söker har eller kommer inom kort att få förskollärarlegitimation och har erfarenhet av att arbeta inom förskola eller skola via VFU eller på annat sätt arbetat inom förskola eller skolverksamhet. Det är viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser samarbetssvårigheter eller konflikter på ett konstruktivt sätt. Samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt utifrån vad situationen kräver.

Fokus för dig är bland annat att arbeta mot mål och fokuserar på resultat. Du planerar och prioriterar ditt agerande utifrån målen. När målen ändras har du förmåga att förändra din inriktning samt att du är en förebild som leder, motiverar och delegerar för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Eller enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C109006

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida. 

För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten här: 
https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping.html#box-Personuppgiftersamtskyddadidentitet 

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Förskollärare Örsundsbro förskola

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen