forskolejobb.se

Lustigkullens förskola

Är du förskollärare som stimuleras av att ansvara för utvecklings- och förbättringsfrågor? Gillar du utmaningar och vågar tänka nytt?
Välkommen till Lustigkullens förskola!

Lustigkullens förskola är belägen i Knutby, cirka fyra mil från Uppsala. Barnen på förskolan är fördelade i 2 block, Skogen och Ängen. Vi arbetar i mindre barngruppskonstellationer och till viss del åldersindelat för att kunna möta alla barn utifrån sina förmågor, intressen och utveckling. Vi arbetar för att ge barnen en lärorik vardag tillsammans med engagerade pedagoger. Vi har en storslagen natur som väntar runt hörnet. Skogspromenader och naturupplevelser är ett återkommande inslag i förskolans utbildning.

Förskolans mål
”Förskolan skall lägga grunden till ett livslångt lärande där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Verksamheten skall vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar”.

Här kan du läsa mer om Lustigkullens förskola (https://lustigkullensforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare tar du ansvar för undervisningen och arbetar för att skapa en utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum. Tillsammans med övrig personal jobbar du för att arbetssättet utmanar till lärande, aktivitet och ansvarstagande. Du är förtrogen med styrdokumenten och har förmågan att omsätta dem i praktiken. Du tillämpar metoder och har ett förhållningssätt som synligör varje barns lärande.

Förskollärare med särskilt utvecklingsuppdrag har förutom uppgifter som hör till förskollärarens uppdrag ett riktat uppdrag att i samråd med rektor initiera, stödja och driva utvecklingsfrågor för ökad måluppfyllelse. Vi ser att du håller fokus på måluppfyllelse genom uppföljning och analys. Vi söker dig som är engagerad, som ser möjligheter och i ditt pedagogiska ledarskap har förmågan att entusiasmera kollegor. Du gillar utmaningar, har lösningsfokus och vågar tänka nytt.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ledarskapsutbildning ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete som förskollärare och av utecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd samt av att ha lett utvecklingsgrupp och deltagit i utvecklingsprojekt. Att du har god kunskap i svenska språket i både tal och i skrift samt har digital kompetens, både tillsammans med barnen och för dokumentation är en förutsättning för arbetet. Vi ser att du är insatt i skollagen och läroplanen för förskolan. Det är även meriterande om du har kunskaper i lärplattformen Unikum som kommunen använder, pedagogisk dokumentation och tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK).

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Malin Dennermalm, rektor, 018-727 83 60

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare med tidsbestämt särskilt uppdrag som utvecklingsgruppsledare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb