forskolejobb.se

Lammets förskola

Är du en kreativ och idérik förskollärare? Vill du arbeta med kollegor som brinnner för sitt uppdrag och få goda möjligheter till fortbildning och utveckling?
Välkommen till Lammets förskola!

Förskolan finns i Sävja stadsdel som har nära anknytning till naturen med ett rikt friluftsliv. Vi arbetar utifrån en helhetsidé med hållbar utveckling och kollegialt lärande som utgångspunkt. Vi har ett utforskande och projekterande arbetsätt utifrån barns delaktighet och inflytande med pedagogisk dokumentation som verktyg.
Som anställd i Uppsala kommun får du friskvårdskuponger och möjlighet till kompetensutveckling. Du får också arbetskläder för utomhusbruk.

Här kan du läsa mer om Lammets förskola (https://lammetsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som förskollärare/utvecklingsgruppsledare kommer du att ingå i enhetens ledningsteam som ska leda det pedagogiska utvecklingsarbetet på förskolan tillsammans med rektor. Som utvecklingsgruppsledare vill vi att du ska vara engagerad, strukturerad och ha förmåga att entusiasmera kollegor. Du förväntas skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnet står i centrum. Du utmanar tillsammans med övriga pedagoger barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Som förskollärare har du en ledande roll och ska vara väl förtrogen med styrdokumenten. Vi vill att du har förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken, när du planerar arbetet, genomför uppföljningar och utvecklar verksamheten tillsammans med arbetslaget.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du handledarutbildning för VFU-studenter ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskola, pedagogisk dokumentation samt som utvecklingsgruppsledare inom förskoleverksamheten. Det är även meriterande om du har erfarenheter att arbeta med plattformen Unikum och av digitalt arbete i förskolan. Du har även kunskaper i Officepaketet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har även förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elin Larsson, biträdans förskolechef, 018-727 73 71
Vid frågor under semesterperioden kontakta Anna-Lena Ekstrand 018-727 22 93

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare med tidsbegränsat särskilt uppdrag

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-05

Ansök nu

Dela detta jobb