forskolejobb.se

Förskollärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Förskollärare

PVFK29:2019:4

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Farstaborgs förskola söker vi flera

Förskollärare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, bidra till våra barns utveckling.

Varje dag går 10 393 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Farstaborgs förskola ska skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas utifrån sin förmåga och bli trygga och ansvarsfulla medborgare. Vi finns för att skapa den allra bästa förskoleverksamheten.

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med engagerade kollegor får möjlighet att utveckla en helt ny verksamhet där barnet är i fokus.

Farstaborgs förskola som öppnas i april/maj ligger i en naturskön miljö vid Farstaborgs idrottsplats. Det är en helt ny förskola där du får en unik möjlighet att från start vara med att planera och organisera verksamheten efter de styrdokument vi har.

I rollen som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet i enighet med läroplanens målområden. Du leder det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen tillsammans med barnen och medarbetarna. Du ansvarar för dokumentation, utvärdering, uppföljning och planering. Du upprättar/reviderar arbetsplan tillsammans med förskolans övriga förskollärare, samt så samarbetar du med de andra avdelningarna i ditt arbetslag.

Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. Som person är du trygg i din roll som ledare, har barnfokus, är tydlig, kan fungera som en del i helhet. Du har förmågan att nå ut till barn, föräldrar och kollegor såväl som du ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du behöver kunna jobba enskilt men även i grupp. Extra meriterande är om du har erfarenhet och intresse av pedagogisk dokumentation och digitaliseringsprocessen i förskolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstaborgs förskola kommer att bli i två plan med 5 avdelningar för totalt cirka 100 barn. Utemiljön kommer att bestå av två gårdar. Förskolan kommer att placeras vid Farstaborgs idrottsplats i Gustavsberg med goda kommunikationer. Området präglas av höga naturvärden. Farstaborgs förskola och Åkerlyckans förskola som är belägen vid Gustavsbergs centrum kommer att ingå i samma organisation.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar heltid och är flera tillsvidareanställningar med tillträde 5 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2019. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Jalosalmi, förskollärare, nina.jalosalmi@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Förskollärare

Värmdö kommun