forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förskolevikarie för deltidsarbete på förskolor i Nacka kommun

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Förskolevikarie för deltidsarbete på förskolor i Nacka kommun

Förskolevikarie för deltidsarbete på förskolor i Nacka kommun

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande deltidsarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med en mängd förskolor i Stockholm och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som förskolevikarie samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar. Ingen arbetsdag är den andra lik. Som vikarie kan du få göra allt från att undervisa och inspirera till att pyssla, leka och idrotta med barnen. Jobbet kräver att du är flexibel och har lätt för att ställa om då du ska kunna komma in och jobba på kort varsel (ofta samma morgon).

Personprofil
Vi söker dig som tycker dessa arbetsuppgifter låter roliga och utvecklande. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, ett stort engagemang samt barnasinnet kvar. Som vikarie behöver du vara flexibel, positiv och ansvarsfull. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter eller om du arbetat som ledare i en idrottsförening.

För att lyckas i denna roll krävs vidare:
• Duktig med barn
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Du är flexibel
• Tidigare arbetslivserfarenhet

Övrigt
Start: omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Varierande (vardagar)
Plats: Stockholm

Företagspresentation
PerformIQ söker duktiga och flexibla medarbetare som kan ingå i en vikariepool till skolor och förskolor runt om i Stockholm. På PerformIQ finns dessutom stora karriärmöjligheter inom en mängd andra branscher. Hos oss får du en engagerad konsultchef som stöttar dig gällande dina framtida karriärsmål. Vi skapar teamkänsla genom att arrangera sportevenemang och besöker regelbundet vår personal på arbetsplatserna.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott eller föreningslivet. Alla vi anlitar, från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett mål antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Föreningslivet gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. För mer information besök www.performiq.se.

Dela detta jobb

logo
Förskolevikarie för deltidsarbete på förskolor i Nacka kommun

PerformIQ