forskolejobb.se

Logga

Barnskötare till mobil förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Barnskötare till mobil förskola

Barnskötare till mobil förskola

Förskolor Östervåla / Harbo

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Barnskötare med eller utan busschaufförsutbildning. Huvuduppdraget är att köra vår nya fina förskolebuss.

I januari 2021 kommer Östervåla förskolor, Leklandia och Graniten erbjuda förskolebarn mellan 4-5 år utflykter med vår nya mobila förskola, en förskolebuss. Den mobila förskolan ger plats för 18 förskolebarn och den kommer att knytas till de befintliga förskolorna. Vår nya mobila förskola ger större förutsättningar för en naturinriktad pedagogik i varierande miljöer.  Bussen är specialbyggd för den här verksamheten och har en köksavdelning, toalett med handfat, varmt och kallt vatten, godkända bilbarnstolar och sovplatser. Maten medtas i uppvärmd kantin. Den mobila förskolan har undervisning/pedagogisk verksamhet utomhus mellan 09.00-15.00. Restiden är maximerad till 30 minuter i vardera riktningen. Med på bussen finns också pedagoger som barnen är trygga med.

Ditt uppdrag

Vi utlyser nu en barnskötartjänst där vi söker dig som är eller vill utbilda dig till chaufför. Barn och utbildningsförvaltningen står för kostnader i samband med utbildningen till busschaufför.  Som barnskötare ansvarar du, tillsammans med övrig personal, för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar. Du kommer att ingå i ett arbetslag på förskolan där du tillsammans med kollegor planerar för bussen.

Din profil

Du som söker är utbildad barnskötare och har ett genuint intresse för utomhuspedagogik. Vi söker dig som har goda kunskaper i bilkörning och har haft B-körkort i över 1 år. Du är säkerhetsmedveten och har inga anmärkningar gällande din bilkörning. Du ska vara minst 24 år, och vara svensk medborgare eller ha uppehållstillstånd i Sverige. Om du blir uttagen till provkörning behöver du göra en läkarundersökning, ha ett godkänt syntest samt ha ett körkortstillstånd. Du har ett  intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig

Arbetskläder

Pedagogiska måltider

Friskvård

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2021-01-01
Löneform    Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Östervåla
Län    Uppsala län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/205
Kontakt    
Jenny Essén Johansson, 0224-36149
Facklig företrädare    
Kommunal, 0224-360 62
Publicerat    2020-11-13
Sista ansökningsdag    2020-12-13

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare till mobil förskola

Heby kommun - Barn och utbildningsförvaltningen