forskolejobb.se

Lövstalöts förskola

Vill du arbeta nära naturen? Som barnskötare hos oss har du en viktig del i att förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på.
Välkommen till Lövstalöts förskola!

Lövstalöts förskola ligger i samhället Lövstalöt ungefär 1 mil norr om Uppsala med mycket goda bussförbindelser. Vi har ett arbetssätt som präglas av projektarbete och pedagogisk dokumentation. Med hjälp av dokumentation och reflektion synliggör vi och tar tillvara på barnens intressen, behov och lärprocesser, vilket resulterar i en föränderlig lärmiljö. Pedagogerna har ett stort engagemang för att utveckla och förbättra verksamheten. Vi söker därför medarbetare till vår förskola som har vilja, engagemang och drivkraft för att vara med och skapa en förskola med hög kvalitet.

Ditt uppdrag
Som barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, ditt kunnande och engagemang. Du samarbetar med övriga pedagoger så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten är du delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete i förskolan eller skolan. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift och du behärskar datorn som ett arbetsredskap. Det är önskvärt att du har kunskaper om både skollagen och läroplanen och eftersom digital dokumentation är en del av arbetet ser vi gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du flexibel vilket innebär att du har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mari Wennberg, rektor, 018-727 79 22

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till Lövstalöts förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb