forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Barnskötare till enheten Brunnsäng-Grusåsen

Ansök nu

Barnskötare till enheten Brunnsäng-Grusåsen

En dag på jobbet
I Brunnsäng-Grusåsens förskoleområde arbetar vi utifrån värdeorden välkomnande, kreativitet, delaktighet och glädje i alla våra möten med barn, familjer, pedagoger och miljö med utgångspunkt i förskolans läroplan. Som barnskötare vill vi att du verkar utifrån dessa ord med läroplanen som grund. Tillsammans i ditt arbetslag arbetar du utifrån ett projekterande arbetssätt genom pedagogisk dokumentation. På förskolorna ska en ateljékultur råda och vi lägger stor vikt vid estetiska uttryckssätt och använder oss av fyra T:n som ledord för vår miljö och förhållningssättet i miljön: Tilltalande, Tydligt, Tillgängligt och Tillåtande.

De digitala verktygen ser vi som ett naturligt tillägg i vår ateljékultur för att ge ytterligare dimensioner till barnens utveckling och lärande.

Vem är du? 
Vi söker dig som är engagerad, professionell och ansvarstagande barnskötare. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara lösningsfokuserad och aktiv i dialog och samspel med barnen.

Krav: 
- Barnskötarutbildning från barn-och fritidsprogrammet 2500 poäng.
- Minst 10 års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som utbildad barnskötare.
- Goda kunskaper i IKT samt klarar av att hantera Office-paketet. 
- God svenska i tal och skrift.

Meriterande:
- Kunskaper i Reggio Emilias barn-och kunskapssyn.
- Kunskaper i pedagogisk dokumentation.
- Arbetat i Vklass. 

Vi erbjuder dig 
- Introduktionstillfällen för nyanställda.
- Intern kompetensutveckling.
- Högskoleutbildade kollegor att samarbeta med.
- Arbetskläder och friskvårdspeng.
- Möjlighet till semesterväxling.

Välkommen till oss!  
Brunnsängen-Grusåsens enhet består av fem förskolor. Brunnsäng är beläget nordost om Södertälje centrum. I området finns stora grönområden, naturmark och ligger inte långt ifrån Södertälje kanal och Mälaren. Södertäljes kommunala förskolor har en gemensam verksamhetsidé som innebär att vi speglar vår verksamhet mot Reggio Emilias filosofi. I Södertäljes kommunala förskolor innebär speglingen mot Reggio Emilias filosofi ett särskilt ställningstagande för förskolan som en demokratisk mötesplats där barnen ska ges möjlighet att påverka samhället och utveckla det medborgarskap de redan har. Vi har tagit ställning för förskolan som en plats för socialisering där lek, glädje, utmaningar och estetiska upplevelser är förutsättningar för lärande och utvecklandet av barns förmågor och kunnande. På förskolan ska vi gemensamt skapa en känsla av sammanhang hos individen i relation till sin närmiljö och dess historia. 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Barnskötare till enheten Brunnsäng-Grusåsen

Södertälje kommun – Utbildningskontoret