forskolejobb.se

Axelina förskola

Är du utbildad barnskötare som känner stort driv och engagemang för ditt arbete? Axelina förskola söker dig som har fokus på det lustfyllda lärandet och ett kreativt arbetssätt!
Välkommen med din ansökan!

Axelina förskola ligger i anslutning till Årstaparken, bredvid Årstaskolan. Förskolan består av två åldersnära avdelningar. Med inriktning på utveckling och lärande arbetar vi i mindre grupper och dokumenterar det vi har sett barnet göra under dagen. Vi arbetar med läroplanen för förskolan och har fokus på det lustfyllda lärandet. För att uppmuntra barnen till samarbete och utmana deras fantasi tillämpar vi ett kreativt arbetssätt där vi ofta använder oss av "ofärdigt" material. När barnen lämnar Axelina vill vi att de har en stark självkänsla och tilltro på sina förmågor samt har förståelse för allas lika värde.

Ditt uppdrag
Som barnskötare hos oss ska du aktivt och i samarbete med övrig personal arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska med utgångspunkt i styrdokument vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning och/eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som relevanta för tjänsten. Det anses meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av arbete eller praktik på förskola.

Du besitter förmågor som samarbete och helhetssyn vilket innebär att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du kan se frågor i ett större perspektiv. Du har också en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Synnevi Lewander, rektor, 018-727 00 99

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-42 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare till Axelina förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-14

Ansök nu

Dela detta jobb