forskolejobb.se

Barnskötare, 100 % tillsvidare

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Barnskötare, 100 % tillsvidare

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker barnskötare till Silverskolans fritidshem och grundskola

Arbetsbeskrivning
Om du har ett genuint intresse för att arbeta tillsammans med andra människor så är du välkommen att söka tjänsten som barnskötare på Silverskolans fritidshem och grundskola.
Hos oss kommer du få uppdraget att inspirera eleverna till ett lustfyllt lärande i nära samarbete med fritidspedagoger, förskollärare, lärare, klassassistenter och andra barnskötare.
Vi söker en person som vill utveckla, ta initiativ och efterfråga nya utmaningar och uppgifter.
Silverskolan i Arjeplog omfattar ca 270 elever F-9. På fritidshemmet går det ca 90 elever fördelade i två olika avdelningar. Som barnskötare hos oss kommer du ha arbeta både på fritidshemmet och under skoltid i skolan.
Vi har fina utomhusmiljöer i direkt anslutning till fritidshemmets lokaler, och vi nyttjar även intillliggande sjö för kanoting och vattenlekar. Utflykter i skog och mark när väder tillåter.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare, och är en trygg förebild för våra elever på fritidshemmet och i skolan.
Som person är du lyhörd, ärlig och öppen för utmaningar.
Du trivs att arbeta med andra och bidrar med din positiva människosyn till ett bra samarbete och hög trivsel på arbetsplatsen. Du har en bra förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarstagande och närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla elever kan lyckas. I arbetet med att inkludera alla elever visar du ett stort intresse och engagemang. Kunskaper och erfarenheter inom NPF är meriterande.

Sysselsättningsgrad 100 %

Tillträde 2019-08-12 eller enligt överenskommelse

Varaktighet tillsvidare

Provanställning kan komma att tillämpas

Kommunen strävar efter en jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande

Kommunen kräver in utdrag ur belastningsregistret för tjänster inom förskole- och skolverksamhet.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Barnskötare, 100 % tillsvidare

Arjeplogs kommun