forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lediga jobb som Församlingspedagog

Församlingspedagog - att nå ut till ungdomar

Har du en lärarexamen och vill vidareutbilda dig till församlingspedagog? Brinner du för ett arbete i barn- och ungdomsverksamhet och har en kristen tro är detta jobbet för dig.

En församlingspedagog arbetar med barn och ungdomar

Ett jobb som församlingspedagog består huvudsakligen av arbetsuppgifter med barn och ungdomar i olika åldrar, men även föräldragrupper. En viktig del är att ingå i konfirmandgrupper samt att samtala med såväl 6-åringar som 18-åringar om deras funderingar kring gud och tron. Andra vanliga uppgifter är att anordna läger och seminarier samt att tillsammans med arbetskamraterna reflektera över vad människorna lär sig i och av gudstjänsten. Eftersom församlingspedagogen är den i arbetslaget som är professionell pedagog kan arbetsuppgifterna också vara att ingå som stöd för förtroendevalda vid mötesplanering.

Läs merVisa mindre ...

Svenska kyrkans utbildning i Lund och Uppsala

För ett arbete som församlingspedagog krävs att du har en lärarexamen på 180p i grunden. Det kan vara en utbildning till fritidsledare, förskollärare, grundskollärare, folkhögskolelärare eller en utbildning till ämneslärare alternativt låg- eller mellanstadielärare. Därefter läser du en pastoralteologisk utbildning vid Svenska kyrkans utbildningsinstitut. Den är på helfart i två terminer, och det finns även möjlighet till distansstudier. För att antas till utbildningen ska du ha gjort två veckors praktik i församling samt ha deltagit i ett utbildningsmoment som kallas "mötesplats mellan stift och student". Kontakta själv det stift du önskar.

Jobba både i och utanför Svenska kyrkan

Vanligtvis finns det gott om arbetstillfällen för församlingspedagoger både i och utanför Svenska kyrkan. Att jobba som församlingspedagog i Malmö betyder en hel del kontakt med asylsökande. Detta gäller även jobb som församlingspedagog i Stockholm. För dig som vill hjälpa människor och speciellt barn och familjer i nöd finns många arbetstillfällen. I övriga landet kan det finnas lokala skillnader vad gäller efterfrågan och det beror mycket på att Svenska kyrkan är beroende av medlemsintäkter för sin verksamhet. För dig som kan tänka dig ett vikariat kan det vara inkörsporten till ett fast arbete så småningom.

Hitta jobbet som passar dig

För dig som söker arbete församlingspedagogjobb är NetJobs.com den nischade jobbsajten som är specialiserad för arbeten inom pedagogiska yrken. Vare sig du söker pedagogjobb inom eller utom Svenska kyrkan kan du finna jobbet här. Både fasta anställningar och vikariat annonseras. Du kan även bevaka de tjänster som är intressanta för dig och få mejl när det tillkommer nya tjänster.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

4 lediga tjänster

Förskolejobb i barn- och skolförvaltningen

0 lediga tjänster

Linköpings kommun

40 lediga tjänster

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen

1 lediga tjänster

Arbetsgivare i fokus

Pysslingen Förskolor & Skolor AB

Pysslingen Förskolor är Sveriges största och äldsta friskoleföretag inom förskolor. Ända sedan starten år 1986 har vi utmanat befintliga synsätt och drivit förskolans utveckling framåt.

Pysslingen Förskolor & Skolor AB

Pysslingen Förskolor & Skolor AB har just nu 0 lediga jobb

Miklagårds Förskola

Miklagårds förskola ligger i ett radhusområde mitt i Täby Kyrkby med närhet till bland annat olika kommunikationer, affärscentrum, vårdcentral, öppen förskola och idrottsplats med skog runt om.

Miklagårds Förskola

Miklagårds Förskola har just nu 0 lediga jobb

Jensen Education AB

JENSEN förskola är en förskola utöver det vanliga, vilket märks både på barnen och i den feedback vi får från deras föräldrar. Under de senaste fem åren har 97% av våra föräldrar rekommenderat JENSEN förskola, vilket vi är oerhört stolta över.

Jensen Education AB

Jensen Education AB har just nu 0 lediga jobb

Växjö kommun

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Växjö kommun

Växjö kommun har just nu 8 lediga jobb

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Ekerö är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Bussar till Ekerö går från Brommaplan.

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen har just nu 1 lediga jobb

Orsa Kommun - Barn och utbildning

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Orsa Kommun - Barn och utbildning

Orsa Kommun - Barn och utbildning har just nu 0 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält *Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.