forskolejobb.se

Lediga jobb inom Chefstjänster

Chefstjänster innebär ansvar och människokännedom

Chefstjänster tillsätts i alla branscher och det är i regel fråga om eftertraktade jobb som kräver att man är en expert inom sitt område och dessutom har bra hand med människor.

Chefstjänster inom förskola handlar om resursanvändning

Förskolor och fritids kan bygga sin verksamhet på olika pedagogiska koncept och skilja sig åt även i många andra avseenden. Arbetsbeskrivningen varierar därför. Som chef inom förskolan eller ett fritids är du ansvarig för att hålla dig inom verksamhetens budgetramar och för att nå så höga pedagogiska mål som möjligt utifrån de givna förutsättningarna. Personalansvar är en viktig del av arbetet och ibland har man som chef även kontakt med föräldrar till barnen som går på förskolan. Även fackliga frågor kan vara en viktig del av arbetsvardagen för en förskolechef.

Läs merVisa mindre ...

Din sökning efter jobb inom: Chefstjänster gav 2 träffar.

Biträdande förskolechefer sökes till förskoleförvaltningen

Malmö stad / Chefstjänster Förskollärare

Malmö stad

location_on Malmö

access_time 15 dagar kvar

Biträdande förskolechef till Sundbybergs stad

Sundbybergs stad / Övriga jobb Chefstjänster Förskollärare

Sundbybergs stad

location_on Stockholms län

Satsa på rektorsprogrammet

När det gäller utbildningskrav och arbete för chefer inom förskola kan det variera en del mellan olika arbetsgivare. Ofta är det kommunen som anställer en förskolechef och numera är det vanligt att man ser en rektorsutbildning som en förutsättning för att man ska kunna bli aktuell för jobbet. Rektorsprogrammet, som ges på flera universitet och högskolor, blir man anmäld till av sin huvudman och att man redan är skolledare är oftast en förutsättning för att man ska kunna bli aktuell för utbildningen. I vissa kall kan annan pedagogisk erfarenhet och ledarskapsmeriter anses vara likvärdigt med en rektorsutbildning.

Jobben finns i hela landet

Det finns gott om jobb för chefer inom förskola i Stockholm och även lediga jobb för chefer inom förskola i Göteborg. I storstäderna kan man hitta många förskolor med olika pedagogiska inriktningar. Kanske en som passar utifrån din erfarenhet och utbildningsbakgrund? I Göteborg och Stockholm och andra storstäder arbetar man nära många skickliga ledare och pedagoger som man kan låta sig inspireras av. Förskolor finns annars i hela landet och för dem som har chefsambitioner och bor på en mindre ort är förskolor bra och eftertraktade arbetsplatser.

Få hjälp att söka chefsjobbet inom förskola/fritids

Chefstjänster på förskola kan du, om du har rätt bakgrund, få hjälp med att hitta via förskolejobb.se, en nischad jobbsite inom förskola och fritids. Vi har hjälpt många arbetssökanden att hitta chefsjobb som matchat deras önskemål inom denna sektor. Du kan spara mycket väldigt mycket tid genom att söka drömjobbet med hjälp av oss.

Läs mer
Arbetsgivare i fokus

Finspångs kommun

Om oss 11 lediga tjänster

Malmö stad

156 lediga tjänster

Heby kommun utbildningsförvaltningen

Om oss 9 lediga tjänster

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

Om oss 56 lediga tjänster

Sundbybergs stad

Om oss 17 lediga tjänster

Norrtälje kommun

Om Norrtälje kommun 29 lediga tjänster

Tipsa mig om nya jobb!

Bevaka sökning

Arbetsgivare i fokus

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

När andra pratar, har vi verkstad. I Södertälje utvecklar vi framtidens undervisnings- och ledarskapsmodeller. Vi är nyfikna och utmanar traditionella metoder med innovativa idéer och det ger resultat. Vi har verksamhetsidéer som skapar vi-känsla.

Södertälje kommun – Utbildningskontoret

Södertälje kommun – Utbildningskontoret har just nu 56 lediga jobb

Heby kommun utbildningsförvaltningen

Välkommen till Heby Kommun. Vi uppmuntrar våra medarbetare att vara kreativa och tar reda på personalens resurser. Vi söker ständiga förbättringar och vill fortsätta skapa en arbetsmiljö med utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling.

Heby kommun utbildningsförvaltningen

Heby kommun utbildningsförvaltningen har just nu 9 lediga jobb

Sollefteå Kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad.

Sollefteå Kommun

Sollefteå Kommun har just nu 20 lediga jobb

Tegelhagens skola

Tegelhagen ligger i ett lugnt bostadsområde i södra Sollentuna, i en naturskön omgivning med närhet till skog, äng och sjö.  Skolan är fr.o.m. 2017 under ombyggnation. Verksamheten är då evakuerad till två nybyggda modulskolor i närområdet.

Tegelhagens skola

Tegelhagens skola har just nu 0 lediga jobb

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Bussar till Ekerö går från Brommaplan.

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen har just nu 18 lediga jobb

SPIRA

Beskrivning saknas.

SPIRA

SPIRA har just nu 0 lediga jobb

Visa alla >
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.