forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ulricehamns kommun

Kommunen är den största arbetsgivaren i Ulricehamn. Vi har cirka 2200 medarbetare i över 100 olika yrkeskategorier – allt från lärare, sjuksköterskor och socionomer till ingenjörer, utredare och IT-tekniker. Tillsammans ger vi god service till invånare och besökare i vår kommun. Hos Ulricehamns kommun gör våra anställda skillnad i människors vardag, varje dag.

Ulricehamns kommun vill skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt

Som chef i Ulricehamns kommun har du ett tydligt uppdrag med kommuninvånarnas bästa i fokus. Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll där ditt ledarskap och dina förmågor gör det möjligt att tillsammans med andra förverkliga planer, mål och beslut. Vår ledarfilosofi har sin grund i förvaltningens uppdrag och roll att i den politiskt styrda organisationen arbeta utifrån mål för verksamheten. Det ligger till grund för ställningstaganden och handlingar, och blir därmed styrande i arbetet.

 

 

 

 

Bransch

Kommun

Anställda

1500

Huvudkontor

Ulricehamn

Adress

Bogesundsgatan 22, 523 34

Webbplats

language

Missa inga jobb från Ulricehamns kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor