forskolejobb.se

Stockholm vatten och avfall

Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Hos oss får du

  • vara med och säkerställa en enormt samhällsviktig verksamhet

  • utveckla hållbara, innovativa lösningar med miljöfokus

  • ständigt utveckla dig själv

  • ta ansvar och vara med och påverka


Hos oss är din hälsa i fokus

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi arbetar aktivt med både förebyggande och kunskapshöjande aktiviteter för att du ska må så bra som möjligt. Vi erbjuder friskvårdsbidrag upp till 3500 kronor per år, egna gym för träning på arbetsplatsen med kostnadsfria träningspass under dagtid samt ett förmånligt flextidsavtal som möjliggör träning under arbetstid.

Vi erbjuder även subventionerad massage, rabatterat inträde på Stockholms stads simhallar samt regelbundna hälsoprofiler och många andra aktiviteter genom vår idrottsförening och vår konstförening.

Modern och funktionell arbetsmiljö

Vi erbjuder en modern och funktionell arbetsmiljö som vi ständigt utvecklar. De flesta av våra kontor är aktivitetsbaserade, lokaler som bjuder in till kreativitet, spontanmöten, samverkan och en varm gemenskap. Säkerheten går alltid först och vi lever verkligen efter motto ”sund och säker arbetsmiljö”. Dessutom har vi många nyrenoverade kontor med snygg design vilket sätter lite extra piff på tillvaron.

Att vara chef hos oss

Som chef och ledare hos oss leder du oftast en liten grupp av mycket kompetenta medarbetare. Vi förser dig mer rätt stöd för att du på bästa sätt ska kunna coacha och stötta dina medarbetare. Alla våra ledare ser det som en självklarhet att ständigt uppmuntra och stötta till utveckling hos våra medarbetare. Det går också alldeles utmärkt att som medarbetare hos oss växa in i en ledarroll, många av våra duktigaste chefer/ledare började sin anställning hos oss i en medarbetarroll. Och vill man inte bli ledare så finns det en mängd andra utvecklingsmöjligheter inom bolaget att ta vara på. 

Pension och försäkringar

När du slutar hos oss ska du vara en glad och frisk pensionär! Vi erbjuder konkurrenskraftig tjänstepension med inkluderande försäkringspaket (sjukförsäkring, arbetsskadeförsäkring samt tjänstegrupplivförsäkring) samt möjlighet att själv löneväxla till din pension. Du har som anställd hos oss också möjlighet att teckna en frivillig gruppförsäkring till förmånligt pris.

Det är bra att bli och vara förälder hos oss

Utöver föräldrapenning från Försäkringskassan erbjuder vi en extra ersättning när du är föräldraledig. Du kan också förlänga din föräldraledighet på del- och heltid ända fram tills barnet är 12 år. För oss är det viktigt att våra medarbetare kan kombinera arbete med privatliv, varför vi också har bra flextidsavtal som möjliggör att du själv kan styra stora delar av sin arbetstid. Och för de få tjänster där flexmöjligheten är begränsad, är vi öppna för dialog om hur vi tillsammans kan underlätta för dig att ändå få ihop livspusslet på bästa sätt.

Förmånligt flextidsavtal

De flesta medarbetare omfattas av ett förmånligt flextidsavtal, det innebär att du själv till stora delar kan avgöra hur och var du vill jobba. Det finns dock vissa arbeten som kräver närvaro på bestämda tider och som ingår i vår dygnet-runt-jour, men vi är alltid öppna för en dialog med våra medarbetare om särskilda behov skulle finnas.

Semester och lediget

Som anställd hos oss har du 25 dagar semester per år. Är du 40 år eller äldre tillkommer dessutom ytterligare semesterdagar. Du har också möjlighet att årligen växla din semesterersättning mot 5-6 extra lediga dagar under vissa förutsättningar. Det innebär att det som mest går att komma upp i hela 38 semesterdagar per år. Och förutom detta är du ofta ledig på halv- och klämdagar (då det är möjligt), och får genom vårt kollektivavtal ytterligare 27 timmar arbetstidsförkortning (betald ledighet) per år att förlägga som du vill.

Bra va?

Bransch

Vatten & Avfall

Anställda

550

Huvudkontor

Bromma

Adress

Bryggerivägen 10, 168 67

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Stockholm vatten och avfall

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor