forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skogshyddans Montessoriförskola

Förskolan ligger på Djurgården, en knapp kilometer från Kaknästornet. Förskolan disponerar ett mycket fint renoverat sekelskifteshus med ursprung från 1890-talet. Dessutom har vi ett alldeles nybyggt hus, anpassat för vår förskola.

Vi värnar om en varm och kärleksfull miljö där alla ska känna sig trygga och respekterade. Barnen ska finna glädje och harmoni under sin vistelse på förskolan och veta att alla människor har samma värde.

Vi stimulerar och uppmuntrar barnen till lek, både inomhus och utomhus. Genom leken lär sig barnen bland annat att kommunicera, leka i grupp, turtagande och att samarbeta. Barnen får hela tiden nya kunskaper via leken och den dagliga verksamheten. Detta skapar en grund för god självkänsla vilket gör att barnen vågar anta nya utmaningar i sitt lärande och lekande.

Som föräldrakooperativ värdesätter vi kontakten med föräldrarna och lägger dagligen tid på att utbyta information rörande barnen. Att etablera en god kontakt mellan föräldrar och personal är för oss viktigt och vi uppskattar att föräldrarna är engagerade och intresserad av verksamheten. Vi vet att det stärker tilliten till varandra och ger den bästa starten för våra barn.

Bransch

Utbildning

Anställda

-

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Hunduddsvägen 31, 115 25

Webbplats

language

Missa inga jobb från Skogshyddans Montessoriförskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor