forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Sens Care erbjuder dig konkurrenskraftig lön, goda anställningsvillkor eller om du är egenföretagare och vill vara underkonsult –  konkurrenskraftiga arvoden. Våra uppdragsgivare är regioner, kommuner och privata vårdgivare och vi finns i hela Sverige.

Vi anställer dig med goda villkor för uppdrag som konsult hos våra uppdragsgivare.

Vi är auktoriserade av kompetensföretagen Almega sedan 2006. Auktorisationen säkerställer att Sens Care arbetar seriöst, uppfyller höga krav på affärsmässighet och följer kompetensföretagens etiska regler.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015. Vårt certifierade arbetssätt skapar ökad kundtillfredsställelse, motiverad personal och ständig förbättring.

Vi har kreditbetyg AAA, det högsta ett aktiebolag kan få enligt Bisnodes kreditvärderingsmodell.

Kollektivavtal och försäkringar

Som medarbetare hos oss har du anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vi samarbetar med Vårdförbundet, Kommunal och Unionen.

Konkurrenskraftig lön eller arvode

Vi erbjuder dig som medarbetare konkurrenskraftiga ersättningar för ditt uppdrag

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; hel- eller deltidstjänst i form av tim-/vid behov-anställning eller garantianställning (tillsvidare). Allt för att du ska kunna arbeta precis hur och så mycket som du vill. Vill du få ihop livspusslet och utvecklas i din karriär erbjuder Senscare dig alla möjligheter.

Personligt och familjärt

Våra medarbetare och samarbetspartners är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att hålla personlig kontakt med en prestigelös inställning och familjär anda. Vi är lyhörda och sätter värde på en öppen dialog, både med våra medarbetare och våra samarbetspartners.

Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen och uppskattad. Vi bemannar med omtanke.

Nöjda medarbetare

Många av våra anställda vittnar om hur lärorikt, roligt och utmanande det är att vara uthyrd. Att få chans att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst frihetskänslan av att själv kunna styra sitt schema.

Bransch

Bemanning och rekrytering

Anställda

25

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Repslagargatan 21, 118 26

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Sens Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor