forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Selja-Långlets friskola - Sol Friskola

Det hela började när den kommunala skolan i Selja/Långlet var nedläggningshotad i slutet av 2010-talet. Efter ett intensivt arbete av eldsjälar i Selja/Långlet kunde SOL starta som Moras första friskola höstterminen 2011. I verksamheten, som bedrivs som ekonomisk förening, finns förutom skola även förskola och fritidshem.

Föreningen är medlemsdriven och består i huvudsak av föräldrar till barnen i skola och förskola. All eventuell vinst går direkt tillbaka till verksamheten.
Att vara förälder till barn inom verksamheten är förenat med ett visst engagemang. Tillsammans gör vi vårt bästa för att fördela arbetsuppgifterna så att det passar var och ens livssituation. Vi har under åren märkt att det är både meningsfullt och roligt att bedriva friskola tillsammans. Dessutom har man som förälder en aktiv och påverkande roll i sitt barns skolgång.

Arbeta hos oss! 

Selja-Långlets friskola ekonomisk förening, startade höstterminen 2011 en F-6 skola med ett 60-tal elever. Samtidigt startade vi fritidshem och en föräldrakooperativ förskola för 18 barn i åldrarna 1 till 5 år. Hela verksamheten inriktas mot utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Alla ryms under ett tak i Selja-Långlets skola, som ligger i bymiljö med naturen och skogen inpå knuten, strax utanför Mora.

Välkommen med in ansökan! 

Bransch

Utbildning

Anställda

10

Huvudkontor

Mora

Adress

Samsgärdsvägen 34, 792 94

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Selja-Långlets friskola - Sol Friskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor