forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Partille kommun

Bli pedagog i Partille

I Partille har vi en väl utbyggd för-, grund- och gymnasieskola med egen profil för verksamheterna. Vi arbetar strukturerat med att utveckla våra verksamheter, har ett tydligt digitalt fokus och ser alltid till barnets och elevens bästa. Våra pedagoger karakteriseras av ett stort engagemang, glädje i undervisningen och en drivkraft att ständigt utveckla metoder för lärande.

Jobba hos oss

Som medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Du lyfter gärna fram det som är bra och kommer med förslag på saker som kan förbättras. Du är nyfiken och försöker hitta nya lösningar även om frågeställningarna är gamla. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre.

Vad erbjuder vi dig?

Partille är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka i delar som verkligen betyder något. Med stort eget ansvar följer personlig utveckling. Vi ger dig utrymme att växa. Undersökningar visar att anställda i kommuner anser i högre grad än i privat sektor att deras arbete är viktigt och meningsfullt. Vi har de mest motiverade medarbetarna. Här ser även medarbetarna tydligast betydelsen av vad de gör.

Vi sätter värde på ett tydligt och personligt ledarskap i Partille kommun. Genom närvaro, ett coachande förhållningssätt och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntras våra medarbetare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Som arbetsgivare har vi ett långsiktigt tänk kring våra medarbetare och strävar efter balans i livet mellan jobbet och fritiden. Genom vårt ledarutvecklingsprogram tydliggör vi och underlättar dina karriärsteg. Vi erbjuder bland annat även föräldrapenningtillägg och goda pensionsförmåner.

Du kommer dessutom att arbeta i en kommun där du har nära till allt. Här finns all service på gångavstånd, shopping, restauranger och mycket bra kommunikationer från och till Göteborg och stadens kranskommuner.

Här kan du läsa mer om oss och våra förmåner.

Partille växer – och kommer att fortsätta växa. Vill du delta i utvecklingen?

Välkommen till oss!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2800+

Huvudkontor

Partille

Adress

Gamla Kronvägen 34, 433 33

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Jenny Gustavsson

Förskollärare

Jacob Möllstam

Lärare & Utvecklingsledare

Marie Fernqvist

Högstadielärare

Vad utmärker Partille kommun som arbetsgivare?

Jag gillar att man i Partille kommun tänker från förskola till skola ur ett helhetsperspektiv. På så vis skapas möjligheter istället för kategoriseringar. Jag uppskattar även kommunens ledord, "allas lika värde, professionalitet och framåtanda".

Jag tycker dessutom att Partille kommun erbjuder bra förutsättningar i form av KIL-träffar, LLU, LUA-möten, Unikum som digitalt verktyg med 1-16 år perspektiv, IT- support, serviceorganisation och stödenhet med mera. Detta skapar gemenskap och god samverkan i kommunen.

Varför skulle du rekommendera lärare att arbeta i Partille kommun?

Partille är en kommun som är lagom liten för att du som enskild medarbetare ska kunna få stöd och förutsättningar för att vara den läraren du vill vara. Samtidigt är det stort nog för att det ska finnas ett nätverk på och mellan skolorna så att man alltid har någon att bolla idéer med.

När trivs du som bäst på jobbet?

När jag får bra kontakt med eleverna och känner att jag kan tillföra dem någonting. Mötet med eleverna är det som är roligast, när du ser att de har roligt och att de känner att de utvecklas. Sedan har jag bra kollegor och vi hjälper varandra att utvecklas och kommer med nya idéer. Exempelvis under våra möten om pedagogisk utveckling när vi sitter ner tillsammans och diskuterar olika frågor och tankar.

Missa inga jobb från Partille kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor