forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montessoriskolan Fyrkappan

För över 20 år sedan fanns det en grupp föräldrar i Lövestad och dess närområde som gärna ville ge sina barn ett alternativ till den kommunala verksamheten. Då startades förskolan Tjädern. Barnen trivdes på förskolan och föräldrarna kända att Montessoripedagogiken passade dem och deras barn, men barnen blev ju äldre....då startades Montessoriskolan Fyrkappan.

Montessoriskolan Fyrkappan firade sitt 10-års jubileum hösten 2013 och drivs fortfarande som ett föräldrakooperativ. Fyrkappans Styrelse lever i tron om att skolan aldrig blir bättre än de pedagoger vi har, därför vill vi att våra kompetenta pedagoger skall älska att gå till jobbet. Om de anställda trivs och är glada förmedlar de sin glädje till våra barn.

De sår frön av nyfikenhet hos våra barn som gör att de lägger manken till att lära sig och insupa den kunskap som förmedlas på skolan. Alla barn lär i olika takt och har olika intressen vid olika tidpunkter i livet, detta är våra pedagoger specialister på att uppmärksamma och tillvarata. Alla barn uppmuntras att utforska det som de finner intressant just nu. Självklart följer skolan läroplanen och när Fyrkappans barn går vidare till högstadiet har de med sig all den nödvändiga kunskap som föreskrivs OCH en hel del mer. Vi vet att våra barn lämnar oss väl rustade för framtida studier och att alla har fått den chans och de förutsättningar just de behövde. Vi screenar våra barn regelbundet för att förhindra att någon faller efter och detta möjliggöra att extrainsatser eller åtgärder sätts in i god tid.

Vi har ett väl fungerade skolhälsovårdsteam. Vi har kurator och specialpedagog på plats som båda även arbetar i barngrupp. Detta skapar goda relationer med barnen redan från början och möjliggör tidiga observationer och insatser.

Barnen på Fyrkappan sätts alltid främst. Här hjälper vi barnen att hjälpa sig själv och vi ser alla för det de är. Våra grundpelare är:

T för Trygghet

Ä för Ärlighet

N för Nyfikenhet

K för Kunskap

A för Ansvar

Dessa ord genomsyrar varje dag och varje handling och barnen arbetar stolt i samma anda, TÄNKA.

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

10+

Huvudkontor

Lövestad

Adress

Lövestad byaväg 15-3, 275 71

Webbplats

language

Lediga jobb från Montessoriskolan Fyrkappan

Rektor till fin byskola

28 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Montessoriskolan Fyrkappan

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor