forskolejobb.se

 

  Mjölby kommun

I Mjölby kommun jobbar ungefär 2200 medarbetare för att göra våra kommuninvånares vardag så bra som möjligt. Vill du bli en av oss? Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb! 

Barn och utbildning

I Mjölby kommun strävar vi ständigt efter hög kvalitet i förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vår ambition är en modern pedagogik där var och en blir sedd och hörd och där verksamheten passar individens behov.

Ett hållbart arbetsliv

Mjölby kommuns personalidé: Mjölby kommun är en attraktiv arbetsgivare som strävar efter ett hållbart arbetsliv karaktäriserat av delaktighet, kompetensutveckling och arbetsglädje. Genom mod och kreativitet har vi en vilja att växa och utveckla organisationen till nytta för våra kommuninvånare. Vårt gemensamma engagemang och ansvar får oss att känna stolthet över våra verksamheter.

Ett hållbart arbetsliv bygger på en god arbetsmiljö där chefer och medarbetare vet sitt uppdrag och har tillräckliga resurser att utföra det. Vi strävar efter att ha en trygg arbetsmiljö och ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare är delaktiga, får komma till tals och har möjlighet att utvecklas. Den strävan bidrar
till att våra medarbetare känner engagemang och stolthet över sitt uppdrag och våra verksamheter.

Jämställdhet och mångfald

Mångfald hos våra medarbetare är viktigt för att vi ska spegla samhället och på bästa sätt kunna möta kommuninvånarnas behov. Alla medarbetares erfarenheter, kompetens och kunskaper ska tas tillvara för att resurserna ska användas på bästa sätt. Ingen form av diskriminering eller kränkande särbehandling accepteras.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2200

Huvudkontor

Mjölby

Sociala medier

Lediga jobb från Mjölby kommun

Barnskötare till Skänninge och Väderstad förskolor, timvikarie

Mjölby - 2 dagar kvar

Läs mer

F-3 lärare till Egebyskolan

Mjölby - 14 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Åsa-Pia Svalin

Klasslärare

– För mig är det jätteviktigt att läraryrket aldrig står stilla och att vi ständigt frågar oss hur skolarbetet kan förbättras. För elevernas skull men också för vår skull. Utan utveckling blir läraryrket tråkigt.

Mjölby kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Mjölby kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor