forskolejobb.se

 

  Länsförsäkringar AB

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB.

Länsförsäkringar ABs uppdrag 
Länsförsäkringar AB är navet i länsförsäkringsgruppen. Vårt uppdrag är att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Länsförsäkringar AB som arbetsgivare
Utifrån vårt uppdrag har vi en bredd av yrkeskompetenser och specialistbefattningar inom ett flertal olika områden, till exempel inom bank, försäkring, ekonomi och finans, kapital, compliance, kommunikation och marknad, juridik och IT.

Här nedan berättar vi övergripande vårt arbetsgivarerbjudande - vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig:

Kundägda

  • Vårt uppdrag är att utveckla och ge service till våra kunder. Vi utmanar och ligger i framkant och tänker alltid på kundens bästa. Vi agerar utifrån en helhet. Det ska vara ”enkelt att bli och vara kund”.

Framgångsrika

  • Vi arbetar långsiktigt för och nära våra kunder för att skapa trygghet. Vårt utvecklingsarbete leder till priser och utmärkelser.

Bra arbetsmiljö

  • Vi har en öppen kultur och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor.

Utvecklingsmöjligheter

  • Vi har en väl inarbetad prestationskultur där kontinuerlig återkoppling är A och O. Vi har tydliga krav och förväntningar på ledare och medarbetare. Utgångspunkten är våra värderingar samt medarbetar- och ledarprofilen. Vi jobbar med ständiga förbättringar som utvecklar både individen och företaget.

Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra! 

Här kan du läsa mer om vilka vi är och våra lediga jobb:
http://www.lansforsakringar.se/stockholm/om-oss/jobba-hos-oss/

Bransch

Livförsäkring, övrig

Anställda

1676

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga jobb från Länsförsäkringar AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor