forskolejobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Forskolejobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kungsbacka kommun - Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola ansvarar för att planera och driva kommunens förskolor, dagbarnvårdare och öppna förskolor, grundsärskola samt grundskolor och fritidshem.

Korttidstillsyn för skolungdom över 12 år, enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, tillhör också ansvarsområdet. I Kungsbackas förskolor och grundskolor går cirka 10 000 barn och ungdomar. Förskola & Grundskola har 2 500 anställda.

Kungsbacka har ung befolkning med många barnfamiljer. Omfattningen av förskola och grundskola är i förhållande till den totala befolkningen större än i många andra kommuner. De avgörande besluten inom Förskola & Grundskolas ansvarsområde fattas av politikerna i nämnden för Förskola & Grundskola.

Kärnverksamheten det vill säga omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år, är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden; Norr, Centrum och Söder. För varje pedagogiskt område finns en ansvarig verksamhetschef.

Två enheter drivs under en försöksperiod som intraprenader och ingår då inte i de pedagogiska områdena.

Arbeta i kommunen

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss?

Bransch

Kommun

Anställda

2 500

Huvudkontor

Kungsbacka

Adress

Storgatan 37, 434 32

Webbplats

language

Missa inga jobb från Kungsbacka kommun - Förskola & Grundskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor