forskolejobb.se

Addus Care AB

Vi är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och konsulter & uppdrag som passar just dig.

De allra flesta vårdgivare önskar att ge sina vårdtagare kontinuitet, kvalitet och kompetens. Det är också det som vårdtagare värdesätter högst. Som konsult har du en yrkesstolthet som du vill ska komma till nytta på bästa sätt samtidigt som det passar dina personliga preferenser.

Kontinuitet – Som uppdragsgivare får du en kontakt som erbjuder de kompetenser du behöver. Vi känner din verksamhet och era behov. Det gör också att vi kan ligga steget före så att kompetensen finns när du behöver den. Som konsult får du en kontakt som känner dig och kan erbjuda dig de uppdrag du önskar. Vi jobbar för långvariga kontakter.

Kvalitet – För att ha kvalitet i bemanning är det viktigt att känna varandra. Därför jobbar vi med att säkerställa att både du som konsult och du som uppdragsgivare vet vad som väntar. I alla steg gör vi det som är vår uppgift, säkerställa, behovsanalys och matcha. Det innebär inte att vi jobbar med störst antal konsulter eller uppdrag utan vi vill ge dig kvalitet. I alla steg!

Kompetens – Vi vet vad vi gör och försöker ge dig den allra bästa lösningen. Högkompetent personal och uppdrag som är utvecklande. Vi som jobbar på AddUs Care har lång erfarenhet.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Personaluthyrning

Anställda

10

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Götabergsgatan 20, 411 34

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Addus Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor